Haberler

Eski Galatasaraylı Gomis'den Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım: Fener ağlama

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'in, sosyal medyadan paylaştığı videodaki "Fener ağlama" sözü sarı lacivertli taraftarları kızdırdı.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, yaptığı paylaşımla Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Fransız yıldız paylaştığı videoya, "Türklerle karşılaşmak büyük keyif. Tek sorun bazen farklı takımı tutuyor olmamız. Fenerbahçe, Avrupa'nın önemli ve büyük kulüplerinden biri ama Türkiye'de ikinci" notunu düştü.

G.Saray'ın eski golcüsü yaptığı paylaşımla F.Bahçeli taraftarları çıldırttı

"FENER AĞLAMA"

Yolda karşılaştığı Fenerbahçe taraftarının sarı Lacivertli ekip ile ilgili sözlerine cevap veren Gomis, "Fenerbahçe'yi destekleme. Fener ağlama" dedi.

FENERBAHÇELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray taraftarının beğeni yağmuruna tuttuğu Gomis'in bu paylaşımına Fenerbahçeliler tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (6)

mehmet:

ben anlamıyorum arkadaş bu gs dan giden futbolcular neden fbye laf ediyor sürekli ama bizden giden hiçbir futbolcu böyle bişeye ihtiyaç duymuyor canım fenerbahçem demekki zamanında . . . anladınız siz

7
9
yanıtYanıtla
Ua:

Gs de oynayan futbolcular bi aidiyet duygusu yasiyor kendini dogustan gs taraftari gibi hissediyor gidincede gs yi unutamiyorlar ama fb ye gelen fitbolcular sadece para icin geldiklerinden gitti fb bitti .

yanıt1
yanıt0
ne iş:

çokmu umrunda imiş Fenerbahçe ve Galatasaray geçin bunları hemsi yamyam gibi cebini düşünüyor uyanın başka türlü nasıl reklamını yapacak

4
1
yanıtYanıtla
vampir:

yamyamlar gündem oldu.

1
4
yanıtYanıtla
trmntr:

Ne bu ? Haber mi şimdi ??

1
0
yanıtYanıtla
fehdat:

doru söylemişsin gomis kimse alınmasın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title