Haberler

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz: Haziran ayında biz olmayacağız gibi görünüyor

Güncelleme:

Kulüpteki geleceği ve Fatih Terim'in kontratı hakkında konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Haziran ayında biz olmayacağız gibi görünüyor. Biz devam edersek ki zor görünüyor. Biz devam etmezsek Fatih hoca da devam etmeyebilir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz devre arası takıma katılan Onyekuru, Yedlin, Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes için düzenlenen imza töreninde kulüpteki geleceği ve Fatih Terim'in kontratı hakkında konuştu.

Haziran 2021'de yapılacak başkanlık seçimleri hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Haziran ayında biz olmayacağız gibi görünüyor. Biz devam edersek ki zor görünüyor. Divan toplantısında bizden kötüsü yok. Bu da benim şansım. Ne şampiyonluklarda ne galibiyetlerde sevinebildik. Ben insan olamayana cevap bile vermem. Bunu yapanlar belli birtakım kurumlar var. Galatasaray camiası bunu görmüyorsa yazıklar olsun. Ben kimlerin gol yediğimizde nasıl mutlu olduklarını çok iyi biliyorum. Gün gelecek açıklayacağım" diye konuştu.

"OPSİYONU FATİH HOCAMIZ KOYDURTTU"

"Biz devam etmezsek Fatih hoca da devam etmeyebilir" diyen Mustafa Cengiz, "Opsiyonu koydurtan Fatih hocamız; 2+3! Biz Haziran'da olmayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bunun ibra ile de bir alakasız yok! Ben insan olmayana, ağzı şer olana cevap bile vermem. Bir takım kurul başkanları var, bunlar yapıyor. Bize üzenler, dost görünenlerin gülmeleri. Fenerbahçe galibiyetine bile üzülen Galatasaraylılar var, bunları günü geldiği zaman açıklayacağım Ben başkan olduğum gün Fatih hocamız beni aradı ve "Başkanım hemen görevi bırakabilirim" dedi, asla dedim. Hocaya zaten oraya getirenlerden biri de benim. Hocam sözleşmesine kendisi 2+3'ü koydu, öyle değerli bir adamdır, öyle asildir" şeklinde konuştu..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

EMEKLI GAZETECI:

MEYVE VEREN AGAC TASLANIR BASKAN BEY. . . YOLA DEVAM SAGLIGINIZ ELVERDIGINCE -

12
2
yanıtYanıtla
PARDON:

DESTEĞE TIKLAYAYIM DERKEN YANLIŞ İŞARET GELDİ. DOĞRUSU; AYNEN DEVAM.

yanıt2
yanıt0
123:

GALATASARAYLI DEĞİLİM. . . MUSTAFA CENGİZİ TANIMIYORUM AMA İYİ BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title