Haberler

    Formula 1'in efsane takımı Williams satışa çıkıyor

    Güncelleme:

    Spor Arena Dış Haber | Takımın sahibi olan Williams Grand Prix Holding yayımladığı yıllık raporda 2019'da 95.4 milyon Sterlin gelir elde ettiğini ve bu rakamın önceki yıl ise 130.7 milyon Sterlin olduğuna işaret etti.

    Spor Arena Dış Haber | Takımın sahibi olan Williams Grand Prix Holding yayımladığı yıllık raporda 2019'da 95.4 milyon Sterlin gelir elde ettiğini ve bu rakamın önceki yıl ise 130.7 milyon Sterlin olduğuna işaret etti. Holding, yeni finansal stratejiler doğrultusunda takımı tamamen veya belli oranda satabileceğini duyurdu.

    İlk kez 1977'de Formula 1'e dahil olan Williams 7 kez pilotlar, 9 kez takımlar şampiyonu lodu. Takımın pilotları 114 kez birinci olurken 312 kez podyuma çıktı. Takım, buna rağmen 2019'da sadece 1 puan alabilmişti. Takımda Nigel Mansell, Damon Hill, Alain Prost, Ayrton Senna, Jacques Villeneuve, Nelson Piquet gibi önemli isimler direksiyona geçti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sterlin Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title