Haberler

Final Four öncesi Almanya'dan çifte standart! İspanyol ve İtalyanlar'a giriş izni verdiler, Türkler'i almadılar

Güncelleme:

Almanya Köln'de 28-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek EuroLeague Final Four öncesi Almanya'dan Türkler'e büyük ayıp. Anadolu Efes yönetim kurulu üyeleri ve sporcu ailelerinin yaptığı vize başvurusunu reddedildi. Aynı zamanda Euroleague'in ana sponsorları, yayıncı kuruluş olan beIN SPORTS çalışanlarının yanı sıra diğer organizasyonu takip edecek olan medya mensuplarına da şu ana kadar vize verilmedi.

OLUMLU SONUÇ ALINAMADI

Fanatik'te yer alan habere göre; EuroLeague yetkilileri ve Köln Belediyesi'nin girişimlerine rağmen olumlu sonuç alınamazken, uluslararası bir turnuva düzenleyen Almanya'nın organizasyona uluslararası basını almaması büyük şaşkınlık yarattı. Final Four'da İtalyan ve İspanyol sporcuların eşleri ve çocukları bulunabilecekken, Türk sporcuların ailelerinin yanı sıra yönetici ve medya mensupları da bu organizasyonu takip edemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Almazlar tabi Türkiye’de korona sayılarına vakalarına bakınca adamlar neden alsın, sen olsan alırmısın evet para için alırsınız ama Onlar almaz haklılar

21
21
yanıtYanıtla
İlker ÖZKUL:

haberi tekrar oku

yanıt8
yanıt1
Erkan Mersinli:

Bos konusuyorsun ben almanyada yasiyorum sanki burda hic vaka yok ulkemizi kotulemekten vazgecin

yanıt4
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title