Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Ali Sami Yen'e Küfür İçeren Tezahüratlarda Bulundu

Güncelleme:

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için TT Stadyumuna akın eden sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın kurucularından Ali Sami Yen'e küfürlü tezahüratta bulundu.

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırladı. Derbi maç için Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletlerin tamamı tükendi. Sarı-lacivertliler, zorlu maçta takımlarını desteklemek için 30 otobüsle TT Stadyumuna akın etti.

Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde Galatasaray'ın kurucularından Ali Sami Yen'e küfürlü tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızı taraftarlar da bu tezahürata ıslıklarla karşılık verdi.

SÜLEYMAN SEBA'YA DA KÜFÜR ETMİŞLERDİ

Fenerbahçeli taraftarlar, geçen sezon Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya da küfür etmişlerdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

Co hart:

Daha once de defalarca Büyük Başkan Süleyman Seba ya küfrettiler bunlar da edep yok bunlarda saygı yok bunlarda namus yok haysiyet onur yok şikeci takımın onursuz tarafı olur.

42
6
yanıtYanıtla
....:

AYNEN KARDEŞİM . BU YAPTIKLARININ CEZASINI ÇEKİYORLAR İŞTE ŞUAN . KÜME DÜŞMEMEK İÇİN AĞLAYACAKLAR NEREDEYSE

yanıt4
yanıt0
Co hart:

Beter olsunlar kardeşim adam değil bunlar madam madam kalitesiz topluluk bunlar ölen insana küfürü anca bu sifatsizlar eder küme fener ağlama fener

yanıt2
yanıt0
GÖKTÜRK:

YANİ KARDEŞİM YAKIŞIKLI OLUNCA SARKINTILIK YAPMASINI NORMALMİ KARŞILIYORSUN.BU NEKADAR SAKAT BİR DÜŞUNCE

26
1
yanıtYanıtla
Fb:

Ya Galatasaraylılar provoke amaçlı kendileri ettiyse ? Bu ihtimalde var.. Neyse iyi olan kazansın.. Ülkenin iki köklü klübü..

2
24
yanıtYanıtla
G gastby:

onlar taraftar değil, hatta insan bile değil, ayyaş pislikler.

13
7
yanıtYanıtla
ASLI:

FUTBOL KÜLTÜRÜMÜZ ÇOK KALİTESİZ. ZEVKLE Bİ MAÇ İZLETDİRMİYORLAR. BUNUN SEBEBLERİNDEN BİRİDE HALKIMIZIN CAHİL OLUŞU. EN SOM MAÇA GİTDİĞİMDE ELLMEDİK YERİM KALMAMIŞDI. KUYRUKTA TİPSİZ AYININ TEKİ SIKIŞTIRIP DURUYOR BİDE GICIK GICIK SIRITIYORDU. BARA YAKIŞIKLI OLSA GAM YEMEM HATDA BEN ONU DAHA ÇOK SIKIŞTIRIRDIM. BU SOĞUKTA DÜNYANIN PARASINI VERİPTE MAÇA GİTMEM. SICAK EVİMDE ŞARAPIMI AÇARIM TİPİNİ BEĞENDİM BAY YADA BAYAN HANGİSİNİ AYARLAMIŞSAM O GECE YANIMDA MAÇI DİNLERKEN KEYFİME BAKARIM.

3
15
yanıtYanıtla
Şeref:

İstisnalar hariç insanlıktan nasibini almamış kuş beyinliler.

13
5
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

NE EKERSEN ONUDA BICERSEN ETME ETMESINLER

5
11
yanıtYanıtla
Derin:

Bu fener taraftari nie hep olen insanlara sovuyor

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title