Haberler

Fenerbahçe'nin gündemindeki Sosa, Trabzonspor'un teklifini reddetti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan ve Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Jose Sosa, bordo mavili ekibin yaptığı teklife olumlu yanıt vermedi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinden bulunan Jose Sosa, Trabzonspor ile yollarını ayırıyor.

Sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız futbolcu, bordo mavili takımın teklifine olumlu yanıt vermedi. Trabzonspor'un bu gelişmenin ardından 35 yaşındaki futbolcuya teklif yapmayacağı öğrenildi.

29 MAÇTA 9 GOL ATTI

Jose Sosa, bu sezon Trabzonspor ile Süper Lig'de çıktığı 29 maçta 9 gol 7 asistlik performans segiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Jose Sosa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

5561:

Şikeci fbye gitmede nere gidersen git

8
16
yanıtYanıtla
NURLAN:

Gercek sikecileri gorduk, kombinenize verilen paralari, harcama limitleri ama UEFA goruyor iste. . .

yanıt13
yanıt5
ABDULLAH:

Sosa fenerbahçeye hayırlı uğurlu olsun akıllı oyuncu fenerbahçeye katkı sağlayacaktır

8
15
yanıtYanıtla
ŞBPREİS:

Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa o oyuncu kesinlikle çubukluyu giyer. .

6
5
yanıtYanıtla
ak:

erkan zengin cardozo gibimi

yanıt4
yanıt3
Haydar:

Yorumunuzu Yazınız... TS dan ayrılan sosa FB hayırlı olsun dostluk ve kardeşlik kazansın futbolda böyle futbolcu durmaz

6
2
yanıtYanıtla
kumral:

şike yapmayı sizden öğrendi herkes

yanıt2
yanıt1
Kenan:

Alo sosa ben emre abin gel sosa emrin olur abi.

6
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hani lan İstanbul da bombalar parlıyordu güvenli değildi,neyse katkıların için sağol aç gözlülüğün içinde yuh artık diyoruz

3
1
yanıtYanıtla
Metin Senerkal:

Bu paraları ödeyebilecek klübe açıyorum,avrupada hiçbir klüp ona bu paraları vermez.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title