Haberler

Fenerbahçe'nin eski hocası Erol Bulut ve Volkan Demirel kasap dükkanı açtı

Güncelleme:

Yaklaşık üç hafta önce Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Erol Bulut, Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Demirel ile Acarkent'te kasap dükkanı açtı. Kasapta sanılanın aksine restoran bölümü yok, et tutkunlarına yönelik ürünler satılıyor. Amerikan usulü çeşitlerin olduğu kasabın şimdiden hatırı sayılır bir kitle yakaladığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut ve yardımcı antrenör Volkan Demirel esnaflığa adım attı. Sarı-Lacivertliler'de beklenen etkiyi yapamayan genç teknik adam, yaklaşık üç hafta önce kulüple ayrılık yaşamıştı. Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Bulut, iyi anlaştığı eski yardımcısı Volkan Demirel ile Acarkent'te bir kasap dükkanı açtı. Kasapta et tutkunlarına yönelik ürünler satılıyor, bir restoran bölümü yok. Ve kısa sürede hatırı sayılır bir kitle yakalandı.

İSTANBUL TAKIMI ÇALIŞTIRABİLİR

Sarı-Lacivertliler için yaşamını İstanbul'a adapte eden Erol Bulut, şehir değiştirmeye soğuk bakıyor. Erol Bulut'un yeniden bir İstanbul takımı çalıştırabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin eski hocası Erol Bulut ve Volkan Demirel dükkan açtı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Erol Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (2)

ARDA ŞUFTALAAR :

zaten kasaptılar, özlerine dönmüşler işte ne güzel kutlarım.

24
9
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Yakışırrr!! Kasaplık iyi meslek. erol ve volkana yeni mesleklerinde başarılar dilerim. Feneri bitirdikleri gibi Et sektörünü de göçürmezler inşallah

20
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title