Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Alex De Souza Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

Alex De Souza 1907 Fenerbahçe Derneğinin düzenlediği organizasyona katıldı. Taraftarlarla bir araya gelen Alex oldukça duygusal anlar yaşadı.

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe forması altında büyük başarılar yaşayan ve kısa sürede adını Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcuları arasına yazdıran Alex De Souza, 1907 Fenerbahçe derneği sohbet toplantısına konuşmacı olarak katıldı.

1907'li Saatler etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sohbet Toplantılarının Mart Ayı konuğu Alex De Souza oldu. Brezilyalı yıldızın futbol kariyeri boyunca attığı goller ve istatistiklerinden oluşan bir video gösteriminin de yapıldığı toplantıya üyeler yoğun ilgi gösterdi.

ALEX HAKKINDA MERAK EDİLENLER SORULDU

Samet Güzel'in moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda dernek üyeleri Alex hakkında merak ettikleri soruları sorarken yıldız futbolcu ile fotoğraf çektirme ve formalarını imzalatma şansı da buldu.

Alex bu organizasyonda oldukça duygusal anlar yaşadı. Brezilyalı yıldız bir ara gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Kebepçı Selahattin:

Yüksek bir ücretle Brezilyadan Ülkemize gelmiş ve aldığı paranın hakkını sonuna kadar vermiş, Gerek kişiliği, gerek Aile yaşantısı ve gerekse Sahadaki kaptanlığından dolayı Fenerbahçe taraftarından saygı ve sevgiyi hak etmiş bir futbolcu. Tebrik ve teşekkürler ederiz.

21
0
yanıtYanıtla
HAYIRSEVER.COM:

alex yuvaya dön. imza kampanyası başlamıştır. katılım 1tl dir arkadaşlar destek olalım. buradan toplanacak bütçe ile sahanın kale arkası ve belli başlı bölgelerine domates biber ekilecek haydi durma Takımına sahip çık. hem Alexe hemde domates bibere 1 tl ye sahip ol alexyuvaya. com a girip formu doldur ister mobil ödeme ister kredi kartı

3
10
yanıtYanıtla
HAYIRSEVER.COM''A:

MALMISIN KARDEŞ, NE İÇTİN SABAH SABAHTA BÖYLE OLDUN?GERİZEKALI. . . . . .

yanıt6
yanıt0
Baba Mobil-IOS:

Efsaneydi

10
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

TÜRKİYE YE GELMİŞ EN ADAM GİBİ ADAM YABANCI BİZDEN BİRİ...

5
2
yanıtYanıtla
uA:

ben fanatik bir GALATASARAY taraftarıyım ama ALEX çok özel bir insan ve futbolcudur. . başka söze gerek yok diye düşünüyorum.

6
0
yanıtYanıtla
WANNNN:

NE GICIKSINIZ VE DALGA GEÇİLECEK İNSANSNIZ VE KULUPSÜNÜZZZZ

1
5
yanıtYanıtla
mehmet ali:

Alex mükemmel bir futbolcuherşeyden önce mükemmel bir insan

5
0
yanıtYanıtla
Ağaoğlu:

Fanatik Tranzonsporlu olarak tek beğendiğim isimdi Alex

5
0
yanıtYanıtla
selim:

besiktaslıyım ama alex i çok seviyorum çok kalekterli saygıyı hakeden bir fenerbahceli

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title