Haberler

Fenerbahçe Marcel Tisserand transferinde mutlu sona ulaştı

Güncelleme:

Stoper bölgesine daha önce Las Palmas'tan Mauricio Lemos'u katan Fenerbahçe, savunmaya bir takviye daha yaparak Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand ile anlaştı. Sarı lacivertlilerin transferde sona geldiği belirtildi.

Transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe, stoper bölgesine takviyelerini sürdürüyor. Daha önce Las Palmas forması giyen Mauricio Lemos'un transferini bitiren sarı lacivertliler, savunma hattına bir ismi daha ekledi.

beIN Sports'un haberine göre Fenerbahçe, Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand'ı kadrosuna kattı.

36 LİG MAÇINA ÇIKTI

2018 yılından bu yana Wolfsburg formasını terleten Tisserand, yeşil beyazlı ekiple toplam 36 Bundesliga maçına çıkıp 1 gol kaydetti.

FRANSA'DA DA OYNADI

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Milli Takımı'nda da oynayan 27 yaşındaki futbolcu, kariyerinde daha önce Monaco, Lens, Toulouse ve Ingolstadt'ta ter döktü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauricio Lemos Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (6)

SEYFİYELİ ABUCANIN KAPI KOMŞUSU:

BU SENEN FB NİN YILI OLCAK GALİBA, DİĞERLERİ 2. LİK İÇİN YARIŞSIN

6
0
yanıtYanıtla
Ali koç:

Yeğen 6. Olduk 7. Olduk şimdi 5.lik hedef yavaş yavaş. Vizyon

yanıt0
yanıt2
Federasyon:

Çok gol atmış abooo 36 maç 1 gol efsane

1
3
yanıtYanıtla
SELİM:

hayırlı olsun

1
0
yanıtYanıtla
metin:

afrikalı oyuncular fenerde oynayamıyor

0
0
yanıtYanıtla
FB:

2 senede 36 mac çokmu arıyonuz bunları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title