Haberler

Fenerbahçe Habib Diallo'nın Peşinde

Güncelleme:

Bu sezon beklenen performansın çok gerisinde olan Fenerbahçe seneye daha güçlü bir kadro kurmayı düşünüyor. Sarı lacivertli ekip önceliği forvet transferine verecek. Bunun için adı geçen adayların başında Habib Diallo geliyor. Diallo bu sezon Metz formasıyla ligde çıktığı 27 maçta 18 gol atıp 5 asist yaptı.

Fenerbahçe önümüzdeki sezon en az 2, Soldado'nun takımda kalmaması durumunda ise 3 forvet transferi yapması planlanıyor. Bu golcü transferlerinden birisi yıldız, diğeri ise scout transferi olarak planlanıyor. Fenerbahçe scout ekibinin tavsiye ettiği oyuncunun Senegalli Habib Diallo olduğu öğrenildi.

DEVRE ARASINDA GELİYORDU

Fenerbahçe scout ekibinin Metz'de forma giyen 23 yaşındaki Habib Diallo'yu devre arasında tavsiye ettiği ancak Fenerbahçe'nin çeşitli nedenlerden dolayı bu transferi gerçekleştirmediği de öğrenildi.

Fenerbahçe Habib Diallo'nın Peşinde

ERSUN YANAL ÇOK BEĞENİYOR

Ersun Yanal'ın bu oyuncuyu beğenmesine rağmen hiç canlı olarak izlememiş olması, bunun yanında Fenerbahçe'nin Slimani'yi de gönderememesi bu transferin gerçekleşmeme nedeni olduğu bildirildi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

Fransa 2. Ligi'nde Metz formasıyla çok başarılı bir performans ortaya koyan Diallo Senegal Milli Takımı'na da çağrılarak ilk maçına çıkmayı başardı. Bonservisi ise 4 milyon Euro civarında. (Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mamadou Diallo Ersun Yanal Fenerbahçe Metz Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (17)

xD:

2. lig oyuncusu fbye faydası olur alt ligde

5
6
yanıtYanıtla
Ali Devran:

E zatı FB de 2.lig takımı değil mi seneye

yanıt2
yanıt2
KARTALKAYALI KARTAL:

İKİNCİ LİGDE KESİN ŞAMPİYONLUK YAŞARIZ.

6
5
yanıtYanıtla
serdar:

Habib Diallo gelebilir ama o zamana kadar ersun yanal kalırmı belli olmaz

10
0
yanıtYanıtla
Kırkbeşyıllık Fenerbahçeli.:

Sen defol git seneye birinci ligde planlama yapılır bu hafta sivas spor''da koyar geçer bakalım o zaman bahanen ne olacak ama sende kabahat yok Ersun yenal diye biryerlerini yırtan çoluk çocuk ve Ali koç koskoca takımı bu hale getirdi yazıklar olsun, yav sen doğru adam olaydın Trabzon kovalamazdı Aziz yıldırım kovalamazdı ne yazıkki gidiş kötü İnşAllah sende comolide onun transferleride çeker gidersiniz.

4
4
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tazminatör çok beğeniyorsa gidin isteyin akşam,çiçekle ve çikolata da alın ama:))dar ağacındada olsak tek eğlence fenevbahçe hahahahaha

4
2
yanıtYanıtla
FB:

satın eljif alın

3
1
yanıtYanıtla
YUNUS CAN 29:

Ersun , bitmiş. Oyuncuların saha içindeki dağınıklığını önliyemedi. aynı hatalar , devam etti. Kesinlikle devam etmemeli.

1
2
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Dürbünlü Beyefendi Fenerin Başına Getirilse Fener Aslaa Küme Düşmez;)

1
2
yanıtYanıtla
Kaptwn:

5 maçını 90 dakika izledim. Gerçekten iyi bir oyuncu.23 yaşında pivot santtrafor ama hizli da 3 tane cagne eder. Ama 4 mil euro ya vermezler. Çünkü lig 1 e çıkıyor takımı. 8 ,10 mil euro alınır. Salatanın da adi geçiyor. 2 sini alabilir mi bu mali yapıda zor. Ama paraya kıysınlar bu adamlar alinan pa5anin ustune kesin satilir.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title