Haberler

    Fenerbahçe, Luiz Gustavo'yu isteyen Lyon'a ret cevabı verdi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Luiz Gustavo ile Fransız ekibi Lyon ilgileniyordu. Sarı-lacivertliler, Gustavo'yu isteyen Lyon'a olumsuz yanıt verirken, Brezilyalı yıldızı birinci kaptanlığa getirmeyi planlıyor.

    Fenerbahçe'nin sezon başında 6 milyon Euro'ya Marsilya'dan aldığı Luiz Gustavo, ortaya koyduğu istikrarlı futbolla şimdiden transferin gözdeleri arasına girdi. Arap kulüplerinin uzun süredir ilgilendiği Brezilyalı futbolcunun en ciddi taliplisi ise Fransız ekibi Lyon...

    FENERBAHÇE SATMAMA KARARI ALDI

    Eski kulübü Marsilya'nın ezeli rakibi olan Lyon'un, Gustavo için kesenin ağzını açtığı ancak Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli oyuncuyu satmama kararı aldığı belirtildi. Sarı lacivertliler Gustavo'yu satmak şöyle dursun, sezon sonu futbolu bırakması beklenen Emre Belözoğlu'nun yerine birinci kaptanlığa getirmeyi planlıyor.

    Gustavo, Fenerbahçe'de görev aldığı 22 maçta 2 gol, 1 asist üretirken, ikili mücadelelerdeki başarısı, oyun görüşü ve top tekniğiyle tam not aldı. Gustavo'nun, 32 yaşına gelmesine rağmen çok formda olmasının sırrı ise işine olan saygısı ve ciddiyeti. Sosyal medya hesabı bulunmayan Gustavo, sadece futbola ve ailesine odaklanarak örnek bir sporcu hayatı yaşıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Luiz Gustavo Fenerbahçe Marsilya Lyon Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500

    Yorumlar (4)

    KUMLUCALI UĞUR:

    Fenerdeki Performansı 75 falan. . . yani mükemmel değil ama gel gelelim bu sezon fenerde ` ile oynayan oyuncu yoktu. . . bu yoklukta iyi gider ama 1 senelik oyuncuyu 1. kaptan yapma konusu saçma. Fenerli değilim ama Fener forması o kadar ucuz değil.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    CASH6:

    MÜSLÜM BABAYA KAPTANLIK YAKIŞIR :-)

    6
    0
    yanıtYanıtla
    C Ronaldo:

    LYON DÜNYA DEVİYDİ ZATEN

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Efekentli:

    Para ediyorken satsaydı iyiydi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title