Haberler

Fenerbahçe'de Görevine Son Verilen 3 Antrenör, Başkan Ali Koç'tan Randevu Talep Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "casusluk" suçlamasıyla işlerine son verdiği 3 antrenör, Ali Koç'tan görüşme talep etti.

Fenerbahçe, 5 Ekim'de alınan kararla Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ı kadro dışı bırakırken teknik heyetten Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'yla yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen günlerde yaptığı açıklamada söz konusu antrenörlerden birinin antrenman verilerini kulüp dışına sızdırdığını dile getirirken Beşiktaş maçı öncesinde soyunma odasında yere halı serildiğini ve antrenörlerden birinin "Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya saracağız" dediğini söylemişti. Fenerbahçe'de görevlerine son verilen Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

"HER ŞEYİ ANLATMAK İÇİN GÖRÜŞME TALEBİNDE BULUNDUK"

Sarı-lacivertli ekipten gönderilen antrenörler ortak yazılı açıklamalarında, "Biz bu hassas süreçte gereken her şeyi yüz yüze anlatmak ve tüm detaylarıyla neler yaşandığını ifade edebilmek için başkanımız Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Yaşanan durumla ilgili bugüne kadar hiçbir değerlendirmede bulunulmadığı vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Şunun bilinmesini isteriz ki iddialarla ilgili cevap veremeyeceğimiz hiçbir husus yoktur. Ancak öncelikle konuyu kamuoyu önüne getirmek yerine, sayın başkanımıza anlatmak istedik. Kendilerinin bize dönüşlerini bekliyoruz. Bu vesileyle belirtmek isteriz ki bugüne kadar yaptığımız her hangi bir açıklama olmamıştır. O yüzden tarafımızdan bir açıklama gelmedikçe, sürece zarar verecek tondaki haberlere ve değerlendirmelere itibar edilmemesini rica ederiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Aşçı Fenerbahçe Ali Koç Altay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

ALINTI:

Bu işin içine zamanında Aykut KOCAMAN ın yardımcılarıdır dedirtecek algıyı yaratarak KOCAMAN ın milli takıma olası gidişini engelleme amacının taşındığı gün gibi ortada dururken, medyanın ve özellikle FB taraftarının hala KOÇ a desteğinin sürmesi akabindede FB nin kötü gidişatının devam ederek bütün başarısızlığın faturasını bu 3 hocaya kesmenin faydası olamayacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok. Oynanan ve oynatılan oyunun hem seçim, hem dizişiliş hemde taktıksel olarak umut vaadetmiyor

7
3
yanıtYanıtla
gercekfenerli:

aykut hocaya sahip cikmayan fenerba ye yaziklar olsun adamin 3 temmuzda saclari beyazladi fener icin yaziklar olsun böyle fenerliyim diyemlere takim sampiyonlugu kil payi kacirdi taraftar neredeydi stat bostu neredeyse

yanıt4
yanıt3
ilahiadalet:

yazikar olsun ali koca basarisizligini aykuta cikarmaya calisiyor utanmadan

5
2
yanıtYanıtla
aa:

aynen. basarı yok dıpdesın hala ona buna tas atıyor. ali koç

yanıt1
yanıt0
aa:

Aykuta milli takım yakısır.

yanıt0
yanıt0
aa:

gundemı neyle yoracak bunlarla. alakası olmayan ınsanları gondererek. bızde yedik ali koç. sıkıysa bırak adamlar konussun.

1
5
yanıtYanıtla
y:

hain oldunuz daha ne konuşması konuşma faslı gelmiş geçmiş. bilf, diğiniz birşey veya cevap varsa geçin a spor veye TRT''ye açıklayın kamuoyu da seyretsin

4
1
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Sen CUCU denen adama biat etmeye devam et sayın başkan, siz FB raftarı KOÇ a olan ve akabinde COCU denilen adama trübinleri doldurmaya devam edin, sokaktaki FB li, gerçek taraftar olan heryıl binlerce lirasını bu kulübe harcayan hakiki taraftar ise benim gibi feryat etmeye devam edecek. Bölünen ve parçalanan bir takımın üyesi olduğumdan çok acı gerçekleri görmek bana hüzün veriyor, ya siz bu haftada koşun trübine, şu katkının yarısını geçen yıl verseydiniz bu yıl başınız dik yürürdünüz yollarda

4
1
yanıtYanıtla
xy:

yani tek suçlu sence cocu yani

yanıt1
yanıt0
vatan53:

KOÇ BAŞKAN FB OLDU KAZAN GİBİ KAYNADIKÇA KAYNIYOR MÜBAREK. HALİNİZ NİCEDİR. BAŞKAN. NEYSE RİZE ERZURUM DÜŞMESİNDE. AKŞAM A MİLLİLERİMİZE İÇTEN BAŞARILAR İNŞALLAH. SELAMLAR BİTTİ.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title