Haberler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal idmana çıkmadı

Güncelleme:

Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarında kaybedilen puanlar sonrasında şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de yolların ayrılması gündeme gelen Ersun Yanal, Galatasaray derbisinin ilk çalışmasında takımın başında yer almadı.

Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 mağlup olarak Galatasaray derbisi öncesi hiç beklemediği bir kayıp yaşayan Fenerbahçe'de moraller oldukça bozuk. Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre karşılaşmanın ardından eleştirilerin odak noktasına yerleşen tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray derbisi öncesi bugün gerçekleştirilen ilk idmanda takımının başında yer almadı.

ERSUN YANAL BUNU DAHA ÖNCE DE YAPTI

Ancak akıllarda soru işaretleri yaratan bu durumun daha önce de yaşandığı ortaya çıktı. Yanal'ın bu sezon kaybedilen bazı maçların ardından da ilk idmanda takımın başında yer almadığı sonraki çalışmalara katıldığı öğrenildi.Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yöneticiler Semih Özsoy ile Selahattin Baki, takımın derbi öncesi yaptığı ilk idmanı takip etti. Koç ve kurmayları, futbolculara zorlu maç öncesi "Arkanızdayız" mesajı verdiler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ankaragücü Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (41)

DOĞRUCU DAVUT:

NASIL OLSA KADIKÖY DE HER GS MAÇINI HAKEMLE ALDIĞINIZ İÇİN KESİN FENEV KAZANACAK. . . ERSUN DA RAHAT BİR NEFES ALIR !!!!

11
18
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Bunlar GS yi yenince dünya şampiyonu olduk zannediyolarya!. . .

yanıt11
yanıt15
kapak:

hakemler hakkında en son konuşacak takım gs dir,

yanıt17
yanıt5
D hamsiisisisisisis:

trabzonlu kardeşim siz feneri 10 sene üzerine geçen sene zor yendiniz bide bu sene hakemle yendiniz şampiyonluk ne kelime şampiyonlar ligi almış gibi sabaha kadar horon ettiniz kadıköyde 27 senedir kazanamıyorsunuz demek ki kadıköyde kazansanız ne edersiniz Allah bilir

yanıt0
yanıt1
KING LEMINA:

K A Ç A C A K !! Fatih Terim''li Galatasaray Ç A K A C A K !!

11
17
yanıtYanıtla
falcao:

fener ne zaman kötü olsa fatih terim hep fark yiyor ne tesadüf değilmi

yanıt8
yanıt4
ERSUNCUK NEYMiS GS SAMPiYONLUKTAN ETMiS:

EEEH SiMDi FENEVDE DEMEKKi YENiDEN ERSUNCUK OUT WELLCOME NAYKUT TiME ZUHAHAHAHAHAHAAA

5
6
yanıtYanıtla
Turgutt:

FB buyuk takım , FB ye yakısan hocalar getırılmelı.

6
5
yanıtYanıtla
Malum kemal:

Kadın köy bu sefer cincon un galibiyeti ile şenlenecek sanırım

1
9
yanıtYanıtla
jhm:

Yine de o kadar fazla ümitlenme sen

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title