Haberler

Fenerbahçe'de Erol Bulut, Beşiktaş'ı hızlı hücumlarla yıkmaya çalışacak

Güncelleme:

Süper Lig'de pazar günü şampiyonluk yarışının kader maçlarından biri oynanacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut'un derbi planı şekillenmeye başladı. Genç çalıştırıcı hızlı hücumlarla siyah-beyazlıları yıkmaya çalışacak.

Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş derbisiyle şampiyonluk yarışındaki kader maçına çıkacak olan Fenerbahçe'ye galibiyetten başka bir skor yaramıyor. Eleştiri oklarının hedefinde olan teknik direktör Erol Bulut ise derbinin planını belirledi.

STOPERLER GENİŞ ALANDA YALNIZ KALABİLİYOR

Siyah-beyazlıların en önemli özelliği gol gelmediği taktirde belli bir noktadan sonra rakip yarı sahaya oyunu yıkmak. Bunun beraberinde getirdiği riskler de söz konusu. Stoperler, takım bu oyunu oynarken geniş alanda yalnız yakalanabiliyor.

STOPERLERDEN BİRİNİ TEK BAŞINA YAKALAMAYA ÇALIŞACAK

Medipol Başakşehir ile oynanan lig maçında Wellinton'un yalnız kalıp Crivelli'ye geçilmesi bunun en önemli örneklerinden. Yapılan analizlerde siyah-beyazlıların en önemli zaafının bu olduğu belirlendi. Bu yüzden sarı-lacivertliler başta Wellinton olmak üzere siyah-beyazlı stoperlerden birini tek başına yakalamaya çalışacak. Bu durum doğrudan golle sonuçlanmasa bile kırmızı kart, penaltı ve buna bağlı birçok ihtimali de beraberinde getirecek.

OSAYI-SAMUEL, VALENCIA VE PELKAS ETKİLİ OLABİLİR

Sarı-lacivertli takımın Osayi-Samuel, Enner Valencia, Dimitris Pelkas gibi bu tip fırsatları değerlendirebilecek çabuk ve etkili oyuncuları söz konusu olduğu için bu avantajdan yararlanmaya çalışacak.

(MİLLİYET)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Erol Bulut Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (8)

ASI SERSERI:

NE YAPSA BOS CUNKU BESIKTASIN KAYBETMEYE TAHHAMMULU YOK KAZANIRSA YUZDE 80 SAMBIYON DIYEBILIRZ

4
2
yanıtYanıtla
tam serserisin ha:

ŞAMBİYON DEĞİL ŞAMPUAN O CLEAR MEN :D

yanıt2
yanıt1
Bjk:

Madem yapabiliyordu neden bu zamana kadar yapmadı. Kaçış yok. Yenileceksiniz.

4
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Beşiktaşlılar bu sezon çok gaza gelmiş inşallah sezon sonunda gazınız kaçmaz

yanıt0
yanıt3
HD:

Karbonat Erol valizini hazırla maçtan sonra yolculuk var

3
0
yanıtYanıtla
HERİF:

BEN beşiktaşlı FB Busefer beşiktaşı yener tramzonspor fovfori idi tramzonu yendi şimdi beşiktaş fovfori fener bahce beşiktaşı yener basın BEŞIKYAŞİ çok şişirti

1
1
yanıtYanıtla
omeryan:

her zaman başınıza basıyoruz maydanoz tkm

1
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Fener. İdeal. 11. I. Olan. Tiham. Samata Ozan. Mert hakan. Valencia. Sinan gümüş. Gustavo Novak. Serdar. Nazım. Erol hoca 75. Dakkada. Valenciayı. Pelkasla. 80. De thamı. Cisseyle. Merthakanı. Ferdiyle diyişse. Sorun olmaz. Garanti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title