Haberler

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder transferi için devreye girdi

Güncelleme:

Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci transferleriyle taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe'nin sıradaki hedefi Cengiz Ünder. Premier Lig ekibi Leicester City'de kiralık olarak forma giyen Cengiz için Emre Belözoğlu devreye girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla deviren Fenerbahçe'de gözler Göztepe maçına çevrildi. Sarı-lacivertliler zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Trabzonspor maçına kayıpsız çıkmak istiyor.

Kanarya bir yandan da sakatlardan gelen olumlu haberler teknik heyeti sevindiriyor. Takıma dönen Pelkas'ın ardından Novak, İrfan Can ve Gustavo'nun da Trabzonspor maçına yetişmesi bekleniyor.

SEZON SONU SÜRPRİZİ CENGİZ ÜNDER

Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, sezon sonunda yılın bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Başakşehir'den eski takım arkadaşı İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye getirmeyi başaran Emre Belözoğlu şimdi de Cengiz Ünder'in peşine düştü.

ROMA İLE İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Belözoğlu, kiralık oynadığı Leicester'da forma şansı bulamayan Cengiz için Roma kulübüyle temasa geçti ve 23 yaşındaki futbolcuya şimdiden talip olduklarını bildirdi.

OPSİYON KULLANILMAYACAK

Öte yandan, Leicester City'nin 11 maçta sadece 2 kez sonradan oyuna giren Cengiz'in satın alma opsiyonunu kullanmayacağı Ada basınında ortaya atılan iddialar arasında.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Emre Belözoğlu Cengiz Ünder Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

aa:

fb bu oyuncuların sonu olurr. . . .

24
6
yanıtYanıtla
fetdat:

cengiz fb gelme seni fb harcar fbde kondusyon yok rayına oturmuş bir takım degil fb

14
10
yanıtYanıtla
07:

EMRE MİSİN NESİN BIRAKTA ÇOÇUK ÜLKEMİZİ TEMSIL ETSIN NE VAR TÜRKIYEYE GETIRECEN DE NE OLACAK ÖNEMLI OLAN DISARDA BAŞARILI OLMAK DEGIL MI EMRE BENIM KUŞAKTA YILLARCA AYNI ŞEYİ BUNLARDA SÖYLEDİ ALT YAPI ÖNEMLİ DİYE HAZIRA KONMAK BASIT TABİ

17
4
yanıtYanıtla
bjk:

emre belezoğlu , fatih terim , bu iki şahış turk futbolundan uzaklaşmalı ya

7
9
yanıtYanıtla
recep:

Ben Galatasaraylı olarak Fatih Terim ve Emre Belezoğlu gibi insanların futboldan uzaklaşırsa futbolumuz daha iyi gelişir

yanıt0
yanıt1
Burak:

Bi Öldürmediğiniz Bu Oyuncu Kalmıştı Alında Bunu da piyasadan yok edin.

11
4
yanıtYanıtla
GALATASARAY BABANIZ:

beşiktaşı 9-2 . . . . . . . . feneri de 7-0 yendik

6
8
yanıtYanıtla
Canmen:

100 yil. . . !!!

yanıt0
yanıt0
SELAMİ:

MESUT İRFANCAN VE CENGİZ ÜNDER VB. TOPÇULAR İYİ TAKIMLARDA İYİ FUTBOL OYNAYAN FUTBOLCULARDIR. FENERBAHÇE İYİ BİR TAKIM OLMADAN BU TİP OYUNCULARIN KATKISI OLMAYACAK. TAKIM BU OYUCULARA KÜÇÜK GELİRSE KAPRİS VE EGO DERYASINDA KAYBOLUR BÜTÜN BAŞARILAR

9
5
yanıtYanıtla
Kurt Adam:

Emre ye tavsiyem akilli ol kulagini cekerim ,otur oturdugun yerde

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title