Haberler

Fenerbahçe Beko, deplasmanda Galatasaray'ı 87-73 yendi

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi, dev bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Galatasaray'ı 14 sayı farkla 87-73 mağlup etti.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi

Galatasaray'ın sahası Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı derbiyi sarı lacivertliler 87-73 kazandı. Sarı lacivertlilerde rakip potaya 18 sayı bırakan Marko Guduric, maçın en skorer ismi oldu. Dyshawn Pierre ise 15 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Galatasaray'da ise Brock Motum ve Hunter'ın 15'er sayısı mağlubiyete engel olamadı.

Sarı kırmızılılar ligde 10. mağlubiyetini aldı. Haftaya lider giren Fenerbahçe Beko, 12. galibiyetine ulaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Erdem Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500

Yorumlar (9)

Ali koç aa:

CİMBOMUN ÇOCUĞU ERGİN ATAMANI GETİRİN TAKIMIN BAŞINA. SON YILLARIN EN KÖTÜ FENERİNDEN BİLE FARK YEDİK !

9
2
yanıtYanıtla
Fenerbahçe Aa:

SAYIN MUSTAFA CENGİZ ACİLEN ERKEK BASKETE İYİ BİR HOCA VE İYİ OYUNCU TOPLULUĞU GETİRİN HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL. ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR

10
1
yanıtYanıtla
Ali koç aa:

ERGİN ATAMAN GELSİN CİMBOMA . ÇARE ERGİN HOCADA

yanıt5
yanıt1
Fenerbahçe AA:

SEYİRCİLİ OLSA FENER BU KADAR RAHAT OLAMAZDI. GEÇEN SENE ÖRNEK

8
3
yanıtYanıtla
Vergi kaçakçısı Nihat Özdemir:

ERGİN ATAMANI O GETİRİN ŞU TAKIMA. YÖNETİM UYUMA BASKETBOLA SAHİP ÇIK

8
1
yanıtYanıtla
Tarık:

Gayet normal. . .

7
0
yanıtYanıtla
caka:

eskiden gs iyiydi maalesef basketbolda ipin ucunu kacıran gsda basketbola önem verenlerde kalmamış yazık yazık

4
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Bir galatasayli olarak Fenerbahce basket takimina hayranim en kötü durumda oldugu halde bizi dagittilar zaten dagiliktik ta neyse.

1
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Burda Arma üzerine degilde. . . Ataman üzerine yükselenlere gelsin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title