Haberler

Fatih Terim, Alanya mağlubiyeti sonrası sarı-kırmızılı taraftarlara sitem etti: Oyuncuları kaybederiz

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarlara sitem etti. Deneyili hoca, "Seyirci, beğenip beğenmediğini burada belli etmemeli. Edeceği yerde ediyor zaten. Rejenerasyona çıkıldığında da birtakım tepkiler olmuş, bunlar hoş şeyler değil. Eğer böyle olursa oyuncuları kaybederiz" dedi.

Galatasaray, Süper Lig'de ilk mağlubiyetini TT Stadı'nda Alanya'ya karşı aldı. Mücadelenin sonunda açıklamalarda bulunan Fatih Terim taraftarları futbolculara gösterdiği tepkiden dolayı eleştirdi.

"BUNLAR OLMAZ"

Terim yaptığı açıklamada, "Üzgünüm. Özellikle Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarlarımız bazı oyuncularımıza veya herhangi bir oyuncuya tepki gösterirse bu işin üstesinden gelemeyiz. Yedlin, Babel. Islıklamak, yuh çekmek! Bunlar olmaz" dedi.

"EĞER BÖYLE OLURSA OYUNCULARI KAYBEDERİZ"

Taraftarların tepkisini doğru bulmayan Terim, "Seyirci, beğenip beğenmediğini burada belli etmemeli. Edeceği yerde ediyor zaten. Rejenerasyona çıkıldığında da birtakım tepkiler olmuş, bunlar hoş şeyler değil. Eğer böyle olursa oyuncuları kaybederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (7)

Murat ÖREN:

Eğer böyle olursa oyuncuları kaybederiz ne demek yahu. Milyonlarca Euro'yu babamızın oğlumu alıyor. Parayı alırken hiç kaybetmiyorlar. Aldıkları paraların karşılığını versinler. İspanya da bütçesi Galatasaray'ın yarısı olan bir takım Uefa kupası alıyor ,süper kupa kaldırıyor. Adamlar oyuncu kaybederiz demiyorlar ve kapının önüne tazminatsız koyuyorlar.

2
2
yanıtYanıtla
Aytekin Aksu:

Fatih terim gittsin Okan buruk hocayı istiyoruz

1
2
yanıtYanıtla
corç:

TAYLANI GÖNDER ARTIK GÖNDER!!!!!!!!!!!!! HERŞEYİN SEBEBİ TAYLAN

0
3
yanıtYanıtla
Dilnihat Özyeğin:

ALLAH KORUSUN, BABEL REYİZİ KAYBEDERSEK NE OLUR HALİMİZ !!!

1
1
yanıtYanıtla
Muhsin Biçim:

ya sen niye İSTİFA etmiyorsun.BAŞIMIZA BELA mısın GİT. Bİ GİT YA emre kılınç kim, luyindama kim. bir bakalım gol pozisyonuna... luyindama nerde. emrenin kaç tane pozisyon hazırlığı ya da hatası var

2
0
yanıtYanıtla
az oz:

ilk 8 9 hafta sonrasında belli olur her şey, o zamana kadar acele etmemek gerek bence...

0
0
yanıtYanıtla
BZKRTT 57:

Herşey bitti tek suçlu taraftar oldu . Kaleciden dönen topa rakipten önce vuramayan ömer bayramda suç yok taraftar suçlu, milyon eurolar alıp top oynamayan babelde suç yok taraftar suçlu . Güldürmeyin bizi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title