Haberler

Eşref Hamamcıoğlu yönetim listesinde kimler var? Listede hangi isimler var? GS Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi!

Güncelleme:

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'un listesinde kimler var merak edildi. Eşref Hamamcıoğlu listesi! Eşref Hamamcıoğlu'un listesinde hangi isimler var? Eşref Hamamcıoğlu'un yönetim kadrosu listesi ve isimler!

Eşref Hamamcıoğlu listesini divan kuruluna teslim etti. Galatasaray Kulübünde başkan adaylarından eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 44 kişiden oluşan kurul listelerini divan kuruluna verdi. Peki, Eşref Hamamcıoğlu listesi! Listede hangi isimler var? GS Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'un yönetim listesi ve isimleri!

EŞREF HAMAMCIOĞLU LİSTESİ

Asil:

Osman Kocaman,

Tuncer Hunca,

Hayri Gürkan Eliçin,

Ahmet Arif Bağlıca,

Levent Yaz,

Ahmet Cemal Özgörkey,

Cenk Nuri Soyer,

Cevat Genç,

Ahmet Yavuz,

Ecem Tezel Aldanmaz.

Yedek:

Mehmet Emre Mısırlı,

Emin Tan Bilge,

Murat Karaman,

Şükran Pelin Öztekin,

Yusuf Mutlu Yıldız.

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

Eşref Hamamcıoğlu (d. 7 Mart 1954, İstanbul) Türk iş insanı, girişimci, risk sermayesi uzmanı ve yatırımcı. 6. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı. 2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde aday oldu.

Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra Paris'te bulunan Sorbonne Üniversitesinde İktisat okudu. 1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'de Operasyon Direktörü olarak çalıştı. 1992 yılında, Mayıs 2011'deki istifasına kadar Başkan ve CEO olarak kaldığı Sodexo-Türkiye'yi kurdu. Ocak 2012'ye kadar Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev yaptı. Birleşme ve devralma danışmanlığı firması olan UP HİZMET'in Başkanıdır.

EŞREF HAMAMCIOĞLU GALATASARAY GEÇMİŞİ

1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu başkanlığında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2001 yılında Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 2015 yılında İrfan Aktar başkanlığında Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. 15 Nisan 2018'de 336 oyla Galatasaray Divan Kurulu Başkanı seçildi.

8 Nisan 2021'de Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eşref Hamamcıoğlu Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title