Haberler

    Ersun Yanal: Önünüzü açıyorum, para da istemiyorum - Fenerbahçe Haberleri

    Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor.

    Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor... Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Ersun Yanal, dün takımın Antalya Belek'teki kamp otelinde Başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Yanal, Ali Koç'tan izin istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Benim psikolojim artık kaldırmıyor. Önünüzü açıyorum. Para da istemiyorum" dedi.

    TRABZON MAÇINDA SAHADA OLACAK

    Ali Koç, Yanal'ın bu yaklaşımı sonrasında ayrılığa onay verdi. İkilinin mali konularda da uzlaşma sağladığı, Koç'un Yanal'dan ayrılık öncesi son bir isteği olduğu bildirildi. Koç, 56 yaşındaki çalıştırıcıdan Trabzonspor kupa maçına takımın başında çıkmasını istedi. Yanal bu talebi makul görerek kabul etti.

    TAZMİNAT MADDESİ BULUNMUYORDU

    Ersun Yanal, son maçına yarın Türkiye Kupası'nda Trabzonspor karşısında çıkacak. Daha sonra Fenerbahçe'ye veda edecek olan tecrübeli teknik adamın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmuyordu. Yıllık 1.750 milyon Euro garanti ücret kazanan Ersun Yanal'ın üç aylık alacağı kalmıştı.

    YAPRAK DÖKÜMÜ!

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkanlıkta henüz 2. sezonunu bitirmeden 4 teknik direktör ve 1 sportif direktör eskitti. Göreve gelir gelmez önce Aykut Kocaman, ardından yardımcılarını gönderen Koç, kendi göreve getirdiği Phillip Cocu'ya 10 hafta dayanabilmişti. 5 hafta Cocu'nun yardımcısı Koeman görevde kaldı. Yanal, geçen sezonun 16. haftasında devraldığı görevde bu sezonun 23. haftasına kadar kalabildi. Böylece Başkan Ali Koç döneminde görevden alınan 4. teknik adam oldu. Öte yandan Koç, bu süreçte kendi getirdiği Damien Comolli ile de yolları ayırdı.

    GÖNDERİLEN HOCA MAÇA ÇIKAR MI?

    Fenerbahçeli taraftarlar, yolların ayrıldığının açıklanmasına rağmen Ersun Yanal'ın Trabzonspor'la oynanacak kupa maçında takımın başında olmasından şikayetçi... Sarılacivertli futbolseverler, takımın lige havlu atma noktasına gelmiş ve tek hedefinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunun bilinmesine rağmen sahaya "Gideceği kesinleşen" bir hocayla çıkılmasına tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada, "Yollarını ayırdığın hocayla yarı final maçına mı çıkılır? Bu nasıl yönetim anlayışı" yorumlarıyla başkan Ali Koç'u eleştiri yağmuruna tuttu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yaprak Dökümü Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title