Haberler

    Galatasaray, Eray İşcan'la Mecburen Sözleşme İmzalayacak

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Eray İşcan ile yolların ayrılması planlanıyordu...

    Ancak Şampiyonlar Ligi kadrosunda 15 ile 21 yaşları arasında minimum 3 yıl Galatasaray'da forma giymiş 4 oyuncu bulunması kuralı gereği yönetim geri adım attı. Kontenjanı doldurmak için 27 yaşındaki file bekçisi ile sözleşme uzatılacağı öğrenildi.

    TESİSLERE FERRARI ARACINI SOKMUŞTU

    Eray, geçtiğimiz yıllarda Metin Oktay Tesislerine Ferrari aracıyla girmiş ve fotoğraflar ortaya çıkınca taraftarın tepkisine sebep olmuştu. Sarı-kırmızılılar o dönem, 27 yaşındaki kalecinin takımdan gönderilmesi için kampanya başlatmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Eray İşcan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (15)

    D.paşalı:

    Bu dünyanın çivisi çıkmış, şu herif Galatasaray''da kaleciyim diye trilyonları götürüyor ya futbolumuzun en net içler acısı hali.

    22
    0
    yanıtYanıtla
    sdfas:

    bunun aldığı paralar haram

    13
    5
    yanıtYanıtla
    Rıza:

    Sen mi belirliyorsun haramı helalı? Anca ağla millettin kazandığı paralara bakıp

    yanıt3
    yanıt6
    Uğur Yiğit:

    27 yaşına gelmiş hiç oynamamış neredeyse acaba diyorum oynamadan para kazanmak futbolda nasıl hoşlarına gidiyor ya futbolcu hem para kazanmak hem oynamak ister bari git bir takımda oyna değil mi

    7
    1
    yanıtYanıtla
    AZNİF KALINTAKAR:

    eray seni tesislere bir dahaki sefere lamborghını avantador ile bekliyoruz.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    VATAN:

    PARANIZLA NASIL HAVA ATICAĞINIZI ŞAŞIRDINIZ BE BU FULBOLCULARA ONLARIN SÖZDE HOCALARINA VERİLEN PARA HARAM BE HARAMMM

    4
    1
    yanıtYanıtla
    hayrettin:

    beni bağlamaz fatih terim geldi bıraktım galatasarayı. !dünyanın en iyi adamlarını alsalar şampiyonlar ligi kupasıyla süper kupa üstüne kıtalar arası ustune galaksiler arası kupayı, aydınlık ve karanlık maddelerden oluşan kainatlar arası kupayıda alsa fatih terim varsa ben yokum. !geçiçi askıya aldım galatasaraylılığımı buz dolabına koydum. !

    1
    3
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    yıllarca bu yüzden saçma sapan adamlara para ödedik. aydın yılmaza da yıllarca boş beleş paralar ödedik bu yüzden. bak cengiz ündere genç yaşta oynatılınca nerelere geliyor adam. alt yapıda 16 17 18 yaşındaki çocukları oynatın kardeşim.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    flipescu:

    aydın yılmaz dediğin adam kritik konya maçında 90 2 de attığı golle takımı şampiyonluğa taşıyanlardan birisi. ayrıca ne zaman forma verilse çıkıp sonuna kadar mücadele etti. ayağı kırıldığında da klüp ona sahip çıktı boşa para ödeme mi oluyo bu bi işçi iş kazası geçirip iş göremez hale geldiğinde çalıştığı firma etik olarak zaten yanında durur adam oynamadan yan gelip yatarak para aldı sanki

    yanıt0
    yanıt1
    yorumcu:

    bırak allah aşkına 2 maç oyadı diye kahraman ilan etmeyin şu adamı! kaç sene boşa para ödendi bu adama. sakatlığı kaç sene sürdü de iş kazası diyosun. ama sende haklısın senin gibi düşünen yöneticiler olduğu sürece saçma sapan adamlara para dağıtılır durur. .

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title