Haberler

Emre Belözoğlu Alman yıldız Schürrle'yi Fenerbahçe'ye getiriyor

Güncelleme:

Gelecek sezon Fenerbahçe'de sportif direktörlüğe getirilecek Emre Belözoğlu'nun, Spartak Moskova'da kiralık olarak forma giyen Alman futbolcu Andre Schürrle için nabız yokladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin transfer gündemine dünyaca ünlü bir yıldız daha girdi. Werder Bremen'den ayrılmaya hazırlanan Nuri Şahin'in transferi için milli futbolcuyla sık sık görüşen Emre Belözoğlu'nun, Nuri'ye Andre Schürrle'nin durumunu sorduğu iddia edildi.

Borussia Dortmund'un geçen yaz Spartak Moskova'ya kiraladığı 29 yaşındaki oyuncunun Rusya'dan ayrılmak istediğini öğrenen Emre Belözoğlu'nun, transferin hangi şartlarda sağlanabileceğini öğrendiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin Schürrle'yi kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Emre, yılın transferini gerçekleştiriyor! Alman panzeri F.Bahçe'ye geliyorAndre Schürrle

RUSLAR OPSİYONU KULLANMIYOR

Rusya'da 13 maçta forma giyen, 1 gol atıp 2 de asist yapan Andre Schürrle'nin satın alma opsiyonu Spartak Moskova'da. Ancak Rus kulübünün bu opsiyonu kullanmayacağını öğrenen Emre Belözoğlu, Dortmund'un oyuncuyu tekrar kiralamaya sıcak baktığı bilgisini de aldı.

ALMANYA İLE DÜNYA KUPASI KAZANDI

Kariyerinde Mainz, Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg, Dortmund, Fulham ve Spartak formalarını giyen Schürrle, Alman Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nı kazandı. Milli formayla toplam 57 maça çıkan sol açık, 22 gol kaydetti.

(Kaynak: Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spartak Moskova Andre Schürrle Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

coşkun:

Bu fenerin hiç bir zaman 2 yakası bir araya gelmez yıllar boyu bir tane akıllı başlı bir adam yönetime gelmez mi be kardeşim hadi bakalım şimdi de kurtarıcı emre, volkan olacak iş mi önründe futbol oynamaktan baka bir iş bilmeyen adamlar bu ilişkileri bu pazarlıkları bu stratejileri nasıl düzenleyecek anlaşılan bu yılda bunlara kurban edilecek sonra koç bırakacak yeni kan falan derken 2 yılda öyle gidecek olmaz yani bu kafa

17
3
yanıtYanıtla
He hee:

Anca aycani getirir:)

9
3
yanıtYanıtla
aliii:

kim tavsiye etmişse teşekküler gerçekten fenere sınıf atlatır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title