Haberler
Güncelleme:

Uluslararası Yatırım Bankası JP Morgan, Türk Lirası işlemlerini sonlandırdı

Dolar ve euro üzerindeki sert yükselişler ve TL'nin rekor değer kaybı sonrası Uluslararası yatırım bankası JP Morgan, Türk Lirası cinsi algo işlemleri hizmetini sonlandırma kararı aldı. Bankadan müşterilerine gönderilen notta, TL bazlı yeni algoritmik işlemlerin kabul edilmeyeceği belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Muhittin :

Simdi tl nin neden bu kadar deger kaybettigini insallah anlamayanlar duymustur.Bunu el altindan yapiyorlardi, fakat simdi cekinmeden daha bastira bastira yapiyorlar.Merkez bankasinin euro dolar satisi engellenmeli, ve halk icinde tl harici kullanimi engellenmeli.Bankalar da bu isin icinde.Yoksa senin benim dolarimizla ve yapilan italatla ve yatirimlarla bu is bu safhaya gelemez.Allahin izniyle bu gunler gececek fakat yamyamlik yapan halk az dursun lutfen.

26
39
yanıtYanıtla
Kuman:

Alın bakın Oyun açık ve net! ABD Ege'de yunanlarla devriye atıyor. Biden Hükümeti devireceğiz diyor. Trump Ekonomik yönden sizi Mahvedeceğiz diyor. Kılçıktaroğlu, Marul! Ekonomi üzerinden saldırıyor. Şimdide ABD bankası saldırıyor. Yedirmeyeceğiz

19
39
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

hayal di gerçek oldu tl yi artık pul ettiler tebrikler(!).

33
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

A-aa-aaaa, yani yillar yillar yillardir sahlanmamiz sona mi erdi? N"ayyir, n"ollamaz, n"Nalan bizi böyle terkedemezsin, n"nolur bir kerecik daha n"sans ver, bi daaa n"elimdeki parayla kumar nn"oynarsam na bu n"ellerim kirilsin...

7
30
yanıtYanıtla
ali cik:

Türk Lirasından malesef herkes kaçıyor; ekonomi yönetiminin buna bir çözüm bulması gerekir !

34
1
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bütün mesele Türkiye'nin askeri alanda silah sanayisinde yaptığı atılımlar. ve Akdeniz deki varlığımız. Bizi yıldırmak için belki de ABD ve AB Türkiye bütçesinin iki katı para ayırmış olabilirler.

8
24
yanıtYanıtla
metheone :

Bireysel döviz/altın alım satım işlemlerine geçici süre sınırlama getirilmelidir. İnsanlar kredi çekip döviz alarak yangına benzin döküyorlar. Hükümet kadar milletin bir kısmı da suçlu. Olan garibana oldu.

18
10
yanıtYanıtla
uCube :

Aslında karar doğru, tam yerinde olmuş. Yurtdışında dolar kazan, bankaya yatırım için TL yatır. Sonra gel Türkiye'den, istediğin her yeri satın al. 100 dolar, burada 2 bin'e dayandı. 100 euro da, 3 bin'e koşuyor. ;))

18
4
yanıtYanıtla
Memin Aymelek:

Bunun Türkçe meali nedir

18
0
yanıtYanıtla
heider khan:

Para biriminin güvensiz veya duzensiz olduğu anlamına gelir. Risk alıp müşterilerinin zarar görmesini istemiyor ve o birimle islemi kaldırılıyor. Kripto para borsalarında delist edilmek gibi bir şey kısaca.

yanıt24
yanıt2
vatandaş rıza:

durmak yok yola devam yaparsa pakmaya yapar

15
1
yanıtYanıtla
AHMET GİRGİN:

Bu karar ne anlama geliyor net bilen yazsın . Bu konuda cahilim kusura bakmayın . Şimdi bu kararın Türkiye' miz için ne anlama geldiğini bilmemekle birlikte , İktidarı , muhalefetiyle birlikte Devletimiz ; JP Morganın kararı Türk Liramız için sakıncalı bir konuysa bu hususta gereken adımları atacaktır.

4
1
yanıtYanıtla
AHMET GİRGİN:

Yukarıdaki yorumumun devamı .... Döviz buradan nasıl etkilenir ki ? Artar mı , düşer mi ? Artarsa adımlar illaki atılır buna inanıyorum.

4
0
yanıtYanıtla
kartal göz:

Doğru adım atarsan her işte olduğu gibi kazanırsın. Dünya pandemide karşılıksız para bastı her ülke ve şimdi bastığı parayi geri toplamaya başladı faiz kararı ile.... biz tam tersi faiz düşürüp para basıyoruz .. yanlış yanlış yanlış kardeşim yanlış bunun dönüşü olmaz bu sonuç felakete götüren bir olay yapmayın etmeyin durun doların uçması euronun uçması.. levanin 8.9 bandında olması seni bitirir Bulgar gelir markette raf boşaltır sen yerini doldurmak için yine dolar alırsın kısır döngü bitmez..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title