Haberler

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını ve karantina altında olduğunu açıkladı.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını bildirdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Kotil, karantinada gözlem altında tutuluyor.

Kotil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Değerli dostlarım, düzenli olarak yaptırdığımız Kovid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Hamdolsun, şu an genel sağlık durumumun iyi olmakla birlikte karantinada gözlem altında olacağım. Dualarınız ile bu süreci atlatacağım inşallah. Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, koronavirüse yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Temel Kotil Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (30)

Mustafa:

Bize hala test yapmadılar 675.sırada 8 saat bekledik sonra eve gönderdiler düzenli olarak test yapmışlar size demek ki çok önemlisiniz Haşmetmaab. Şimdi de kullarınızdan dua istiyorsunuz. Allah (c.c.) amelinize ve hizmetinize göre akıbetinizi versin inşallah..

1
3
yanıtYanıtla
Yalanci:

Yalancılık yapıp küçük beyinizle algı yaratmaya calisiyosunuz.8 saat nerde bekliyon yalancı ...

yanıt1
yanıt1
GÖLELİTÜRK:

KARA PROPAGANDA YAPMA BE

yanıt1
yanıt1
Halis Tuncer:

Çok kıymetlidir Temel Kotil Rabbım şifa versin ona

yanıt1
yanıt0
Çağrı Aydın:

Allah acil şifa versin sizide bu beledan korusun.

yanıt0
yanıt0
Az bilmiş:

Boş yapma lan

yanıt0
yanıt0
Ergün:

Yalancı ben ne zaman gittiysem sorgusuz yaptılar. Hemde sosyal. Güvenliğim olmadığı halde. Yarım saat sürdü.

yanıt0
yanıt0
Ayvaz kral.:

Senden daha önemli lan tabiki.onun sağlığı türkiyenin büyük askeri projeleri özellikle TFX için çok önemli.senin minik beynin temel kotil in türkiye için ne kadar önemli ve stratejik biri olduğunu anlamaz

yanıt1
yanıt0
Sebo:

Yorum yapan Mustafa o adamı tanımadan yorum yapmışsın atan tusaşın başındaki adam bu ülke için çok değerli savunma sanayii in gelişmesi için çalışan biri kendinle bir tutma

3
1
yanıtYanıtla
İhsan Han:

ALLAH c.c. ŞAFİİ ismi şerifi ile şifasını versin...

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title