Haberler

SunExpress Ceo'su Dr. Max Kownatzki EGİAD'ı ziyaret etti

Güncelleme:

SunExpress Ceo'su Dr. Max Kownatzki, Deputy CEO'su Ahmet Fevzi Çalışkan, Ticaret Direktörü Peter Glade, Türkiye Satış Müdürü Ece Şenev, Ege Bölgesi Satış Müdürü Eray Mert ve beraberindeki heyet, EGİAD'ı ziyaret etti.

SunExpress Ceo'su Dr. Max Kownatzki, Deputy CEO'su Ahmet Fevzi Çalışkan, Ticaret Direktörü Peter Glade, Türkiye Satış Müdürü Ece Şenev, Ege Bölgesi Satış Müdürü Eray Mert ve beraberindeki heyet, EGİAD'ı ziyaret etti.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Başkan Vekilleri Cem Demirci, Dr. Fatih Mehmet Sancak ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Dalkılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İzmir'e özel ilgisi bulunan Dr. Kownatzki'ye EGİAD faaliyet ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Özellikle EGİAD Think Tank'e ayrı bir ilgi gösteren Sun Express yönetimi sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği gibi konularda şirket bünyelerinde bulunan uzmanlar vasıtasıyla EGİAD'a destek verebileceklerini paylaştı. İzmir'den direkt uçuş sayısının arttırılmasının her zaman stratejik hedeflerinden biri olduğundan ve bu yönde EGİAD'ın yaptığı geçmiş çalışmalardan bahseden Başkan Yelkenbiçer, Sun Express'in İzmir'i önemseyen yaklaşımı nedeniyle teşekkürlerini iletti. Başkan Yelkenbiçer ve ekibinin yeni destinasyon önerilerini dikkatle not alan Dr. Kownatzki yeni belirlenen ve önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak yurtiçi ve yurtdışı yeni destinasyonların müjdesini verdi.

Covid-19 pandemisinin tüm dünyada havacılık endüstrisine verdiği zarar ve yakın gelecekte bu yönde beklenen değişikliklerin, dijitalleşmenin iş yapış şekillerine etkisinin ve çevre korumaya dönük faaliyetlerin de ele alındığı toplantı sonunda Sun Express ekibi şirketi temsil eden maket uçakları EGİAD ekibine hediye etti. Başkan Avni Yelkenbiçer de tüm dünyada tanınan Ege Bölgesi'nin en önemli markalarından inciri hediye ederek İzmir tanıtımına verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini iletti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fevzi Çalışkan İzmir Ege CEO Ekonomi Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title