Haberler

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak

Güncelleme:

Son dakika! AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği bir müjdeli haberi daha verdi. Erdoğan, "Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak" diye konuştu.

Türkiye, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için geri sayıma geçerken, bugün AK Parti'nin Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan birbirinden önemli müjdelerde bulundu.

ERDOĞAN'DAN ART ARDA MÜJDELER

Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arefe gününde ise Karadeniz gazıyla ilgili bir başka müjdeli haberi daha vereceğini duyurdu.

"TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM YAPILACAK"

Seçimle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunduğu toplantının ardından Meclis koridorlarında gazetecilerin sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde gündemde olan asgari ücrete ara zam konusunda da tarih verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılacağını açıkladı.

BAKAN BİLGİN ENFLASYON RAKAMLARINI İŞARET ETTİ

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin bugün konuyla ilgili bir soruya, "Enflasyonda düşme eğilimi devam ederse asgari ücrette yeniden değerlendirmeye gerek duyulmaz, şu an gündemde değil. Temmuzda eğilim devam ederse yeniden değerlendirilir" yanıtını vermişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

AK Parti Zam Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (93)

Nevzat Aksoy:

Onu Temmuz'daki başkan bilir...

285
47
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

20 senedir her seçimde aynı terane. Doymadınız yenilmeye :)

yanıt7
yanıt30
taner okcu:

Sanki temmuzda iktidarda olacak daha seçim yapilmadan ileriye dönük zam yapılmaz milletle dalga geçiyorlar

254
72
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Tabii ki iktidarda olacak, karşısında muhalefet mi var, hepsi ayrı hava çalıp oynuyor, milletin gözü kör değil, teslim etmez iktidarı bu patch work muhalefete ..

yanıt16
yanıt51
emre yıldız:

güneşi önüme getirselerde artık tayyibe oy vermem bir kere verdim pişman oldum asgari ücretli çok eziliyo bu ülkede

252
36
yanıtYanıtla
Mehmet Sekerci:

Sizin gibi nankörleri gördükçe Tayyip Erdoğan diyorum o kadar

yanıt13
yanıt90
esrefpasali:

asgari ucrete ara zam yaparsa oy verecekmisiniz? ulkenin tek derdi bu mu?, asgari ucret 20.000 tl olsa kiymanin kilosu 600 tl , ekmek 25 tl ev kirasi 10.000 olsa mutlu olacakmisiniz?

yanıt37
yanıt7
Abdullah Aydemir:

Haber asgari ücrete tekrar ara zaman verilceği yönünde yoruma bakarmısın? Ne yapsın asgari ücreti mi düşürsün anlamadım ?

yanıt1
yanıt12
Safa Iscan:

Vatanım için reisle yola devam...

61
226
yanıtYanıtla
albatros :

bunlar son çırpınışlar. kaybedeceğini anlayınca son kozlarını oynuyor ama artık yemezler...

193
94
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title