Haberler

PTT'nin dava açacağını duyurduğu ayçiçek yağı firması: Sitemizde yaptığımız kampanyayı orada uygulayabilmek için dönüş alamadık

Güncelleme:

PttAVM'de sattığı Zade markalı ürünlerin fiyatlarının kendi sitesinde yüzde 25 daha ucuz olduğu ortaya çıkan ve PTT'nin dava açacağını duyurduğu şirket açıklama yaptı. Açıklamada, "Kendi satış sitemizde uyguladığımız kampanya eş zamanlı şekilde söz konusu e-ticaret sitesine de yazılı teklif olarak sunuldu; fakat cevap alınamadı" denildi.

Ptt, e-ticaret sitesinde sattığı 'Zade ayçiçek yağı'nı, kendi sitesinde yüzde 25 daha ucuza satan Helvacızade Gıda İlaç Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ. hakkında dava açacağını duyurmuştu. PttAVM, yağın satışını da durdurdu.

Zade markası ile ürettiği ayçiçek yağlarını satan Helvacızade Gıda İlaç Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ konuya ilişkin açıklama yaptı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, kendi sitelerinde yaptıkları kampanyayı PttAVM.com üzerinde de yapmak istediklerini yazılı olarak ilettiklerini ancak yanıt alamadıkları ifade edildi.

"AYNI KAMPANYAYI ONLARA DA SUNDUK, CEVAP ALAMADIK"

Helvacızade Grubu'nun yaptığı açıklamada şirketin pek çok e-ticaret sitesinde ürün sattığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Helvacızade Grubu'nun ürettiği yerli ve milli ürünler arasında yer alan Zade Yağları, şirketimize ait e-ticaret sitesinin (www.yagsepetim.com) yanı sıra çok sayıda e-ticaret platformunda ve market kanallarında satışa sunulmaktadır. Ürünlerin tüketici ile elektronik ortamda buluşturulduğu e-ticaret siteleri, herkesin bildiği gibi farklı satış koşullarına ve politikalarına sahiptir. Bu sanal pazarlarda, ürünlerin nihai fiyatları; komisyon bedelleri, kargo maliyetleri ile uygulanan kampanyalar çerçevesinde oluşturulmaktadır. Ürün sahibi şirketler, sözleşmelerle yasal alt yapıya kavuşturulan sınırlar ve taraflar arasında belirlenen dönemlerde mutabık kalınan ek avantajlar/promosyonlar çerçevesinde işlem yapmaktadır. Değerlendirmeye konu olan olayla ilgili ise kendi satış sitemizde uyguladığımız kampanyanın eş zamanlı şekilde, söz konusu e-ticaret sitesine de yazılı teklif olarak sunulduğu fakat cevap alınamadığı bilgisini dikkatlerinize sunarız."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Helvacızade Gıda PTT Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (90)

Ampul:

onlarca yıl önce olan tüp yağ kuyrukları kktc’nin özgürlüğünü kazandırmamızdan dolayı abd’nin uyguladığı geniş kapsamlı ambargoydu. hani şimdi siyasal islamcılar her başı sıkıştığında dış mihrak dış mihrak diyor ama kimse o dış mihrağın kim olduğunu bilmiyor ya o zaman o dış mihrak kabak gibi ortadaydı işte. şimdiki oluşan kuyrukların nedeni ise siyasal islamın ta kendisidir. liyakatizliğin kendisidir, itibardan tasarruf olmazın kendisidir. ha bu arada bu siyasal islamcılar şükretsin ki online marketler var. online market olmasa o yağ kuyruklarını her yerde görecektik. aynı şekilde online randevu sistemi sayesinde hastenelerde kuyruk görmüyoruz. z kuşağı bilsin bunlar

63
53
yanıtYanıtla
EEEEEE:

SENİN O KENDİNE BİLE YETMEYEN BEYNİN NİYE VAR HİÇ SORGULADIN MI.

yanıt3
yanıt24
FB:

Bugünde abd ve ortakları açıkça tehdit edip uyguluyorlar zaten ambargoları. Online randevu sistemiyle ne alakası var hastane kuyruklarının geçmiş dönemde bu kadar hastanemi vardıda online sistem olmadığı için millet kuyruğa giriyordu saçma.

yanıt7
yanıt16
Yorumcu:

Algı yönetimi hedef saptırma = Kıral ÇıplakAnlayan Anladı

42
12
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

BU FİRMALARA ÖYLE BİRKAÇ BİN LİRALIK CEZALARLA OLMAZ ADAMLAR TRİLYONLARI GÖTÜRÜYOR MESLEKTENMEN YADA TRİLYONLARCA LİRA CEZA İFLAS IN EŞİĞİNE GELECEK Kİ YOLA GELSİNLER

27
23
yanıtYanıtla
emre:

fiyat artışlarını da marketlerin üstüne attılar helal. inanan da var. ne güzel dünya

34
2
yanıtYanıtla
ADALET:

Emre ;yağda veya diğer ürünlerdeki fiyat artışlarını tekel oluşturan mağazalar silsilesi belirliyor. hatta öyle ki mesela 5k ayçiçek yağı 60tl. firmaya diyorlar ki bize 4 kğ yağ yapacaksın ve tutuyor güya göz ucuzluğu sağlamak adına 55tl satıyor. yani 5kg göre daha pahalı, böylece yükselen bir tirend yakalanıyor. tüketicide almaya devam edince alan memnun satan dahada mennun uygulama çarkı dönmeye başlıyor. dövizle alakası olmayan ürünlerde döviz yükseldi diye zam yapıyorlar.

yanıt4
yanıt8
MEMDUH:

ülkemizde üretilip de dövizle alakası olmayan hiç bir ürün yok, ayçiçek yapının ambala girdisi ithal, ayçiçek yağı yetiştirirken kullanılan traktör mazot gübre ilaç ithal, çekirdeği yağa çeviren makina ithal, makinanın kullandığı elektrik enerisi ithal. yağ fiyatını 4 market bir oldu yükseltti, yumurta, ekmek, süt, hatta su fiyatları bile arttı, bisküvi şeker meyve sebze fiyatları arttı. bu fiyat artışlarının hiçbirinde politikaların yanlışı yok mu gerçekten ?

yanıt12
yanıt2
HAMİT:

Herkes tutturdu bir fırsatçı furyası gidiyor, çekirdek üreten çiftçiyi yanlış politikalar yüzünden üzersen insanlar zarar pahasına üretim yapamaz ya da başka ürüne yönelir , üretim düşerse fiyatlar artar. fiyatın arttığını gören çiftçi sonraki yıl tekrar çekirdeğe döner, fiyatlar gereğinden fazla düşer çiftçi kaybeder. bir tarım politikan bir ekonomi politikan yoksa dolar çıkınca dış güçler, enflasyon olunca fırsatçılar vatan hainleri sorumlu olur. biz de buna inanırız. . helal bize (:

yanıt6
yanıt3
PLATON:

Devlet ona buna zam yapinca vatan sever. Mal sahibi uretici yapinca vatan haini. Bence su at gozluklerinizi atin artik.

31
4
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title