Haberler

Perakende Bankacılıktaki Son Teknoloji Trendleri

Cisco'nun Finans Alanına Odaklanan Üst Düzey Yöneticilerinden Biri Olan Peter Hiekmann'a Telepresence Sistemi İle Bağlanacağımız Bir Toplantı Düzenliyor.

Son yıllarda ekonomik koşulların ve paralel olarak tüketici davranışlarının değişmesi, sosyal ağların ortaya çıkışı ve teknolojinin gelişimi nedeniyle başta perakende bankacılık olmak üzere tüm finans sektörü bir dönüşüm geçiriyor.

Veri ağları konusunda dünya lideri olan Cisco da gerek yürüttüğü araştırmalar, gerekse geliştirdiği sektörel çözümlerle finans alanındaki mevcut ve gelecek trendler konusunda önemli bir birikime sahip.

Bu birikimi paylaşmak ve perakende bankacılık alanında teknolojinin yarattığı yeni trendleri ele almak üzere Cisco'nun finans alanına odaklanan üst düzey yöneticilerinden biri olan Peter Hiekmann'a TelePresence sistemi ile bağlanacağımız bir toplantı düzenliyor.

Perakende bankacılık alanında müşteri ilişkilerinin geliştirilmesi üzerine taktikler ve internetin bu sektöre etkisinin yanı sıra Türkiye'nin içinde bulunduğu Doğu Avrupa bölgesinin de değerlendirilecek.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title