Haberler

Motorine bir zam daha geliyor! Fiyat 25 lirayı aşacak

Güncelleme:

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün zam gelen motorine bu gece yarısı 1 lira 7 kuruşluk bir zam daha geliyor. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 25 lirayı aşacak.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle petrol piyasasında yaşanan dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik göstermeye devam ediyor. Dün motorine 79 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim gelmişti. Ancak bu gece yarısı akaryakıta bir zam daha geliyor.

MOTORİNE ZAM

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre; motorinin litresi 1 lira 7 kuruş artacak. Gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat değişikliği, pompaya yansıyacak.

FİYAT KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından motorinin litresi İstanbul'da 25 lira 7 kuruşa, İzmir'de 25 lira 20 kuruşa, Ankara'da ise 25 lira 19 kuruşa çıkacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (20)

özgür :

DOLARIN ÖNÜNÜ AÇARSAN OLACAĞI BU.

121
10
yanıtYanıtla
Arnold Civardagezer:

Dolardan olsa benzin de lpg de zamlanır.Bu keyfi zam .Üreteme Satama ,yandaş ithalatçıya kıyak . Neden ithal mercimek yerliden ucuz .

yanıt2
yanıt0
Mücahit Kılıç:

Bindirimmm

121
5
yanıtYanıtla
Serdar Sekman:

ne Günah işledikte inandık bunlara Bu iktidara oy verdik sonunda ülkeyi Kolombiyaya çevirdiler.

112
13
yanıtYanıtla
Fakır:

üç kuruş indir 3 lira bindir

112
5
yanıtYanıtla
Sayruscx:

Maliye bakanı yakıt inince hakkımızı teslim edin diyordu.ne hakkı kardeşim sürekli zam bıktık artık.çıkmış bide indirim diyor.sayın bakkannnnn.

112
3
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Bu mazot la derdiniz nedir,iyice işin kokunu çıkardınız

100
1
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Vallahi insanın aklına ne geliyor biliyor musunuz . Nas var naaaass diyorlar ya , evet nas var da " acaba nas yanılıyor mu ? " diyesi geliyor insanın . E kardeşim , nas uyguluyorsunuz her şey allak bullak oluyor ... Acaba nas ile yönetim yanlış bir şey mi ? demeden edilmiyor .

78
17
yanıtYanıtla
suat aydın:

Nankörler. Şükredin az. Her şeye muhalefet

13
67
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Oy vermeye devammm servisçi dolmuşcu kamyoncu tırcı kardeşleriimmm daha çok direksiyon sallarsınız bu kafayla

68
6
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title