Haberler

Limak Enerji Mükemmellik Yolculuğunu Ödülle Taçlandırdı

Yönetim modeli olarak EFQM Mükemmellik Modelini esas alan Limak Enerji, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen törenle sektöründe ödül alanilk elektrik tedarik şirketi oldu.

Yönetim modeli olarak EFQM Mükemmellik Modelini esas alan Limak Enerji, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen törenle sektöründe ödül alanilk elektrik tedarik şirketi oldu.

Mükemmellik Ödülü'nde 2018 yılı süreci,13 Nisan akşamı gerçekleştirilen görkemli törenle tamamlandı. Finalist firmaların yanı sıra protokol misafirleri ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu törende Limak Enerji'nin ödülü şirketin Genel Müdürü Ali Erman Aytac'a takdim edilirken, Limak Enerji çalışanları da geceye katılarak bu sevince ortak oldu. Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "2017 yılında ISO 9001: 2015 sertifikasını alanilk elektrik şirketi olmamız ile başlayan kalite yolculuğumuz, 2017 yılında Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'nin imzalanmasıyla devam etti. 2017 yılından itibaren kurumsal olarak pek çok değişimin çalışanlarımız ve yönetim ekibimiz tarafından içselleştirilmesini sağladık. Sürekli gelişim içeren bir modelin uygulayıcısı olarak aslında bu sürecin bitmeyecek bir maraton olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı süreklilik odağında kurguluyoruz. Sürecin bizim için farklı bir anlamı daha var. Bu ödülü alan 'ilk elektrik tedarik şirketi' olduk." dedi.

Aytac, EFQM Mükemmellik Modelini uygulayarak iş ve kurumsal yönetim süreçlerini geliştirmeye devam edeceklerini belirterek, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız (ETKB) ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) müşteri memnuniyeti ve kalite konularına büyük önem veriyor, biz de sektörümüzde ulusal kalite konusunda öncülük etmekten gurur duyuyoruz. EFQM Mükemmellik Modeli'ni uygulayarak; yönetim yapısı, insan kaynakları, iş stratejileri ve iş birliklerini geliştirmek, paydaşlarımızın beklentilerini karşılayacak yüksek düzeyde performans sergilemek, süreç sonunda müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimiz açısından örnek şirket olmayı amaçlıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, EFQM Türkiye Mükemmellik Ödülü ve Avrupa KaliteÖdülü'nü şirketimize kazandırmak. Biz büyük bir aileyiz ve bu ödül sürecinde bu ailenin her bir ferdinin katkısı çok büyük. Bir yıl gibi kısa bir sürede ödül alacak noktaya gelmemizdeki en önemli pay onların, bütün aile üyelerime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Limak Enerji, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yaklaşık 3 milyon müşteriye hizmet veriyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Kalite Derneği Limak Holding Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title