Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: AK Partili yetkililer EYT teklifinin yasalaşması için ocak ayı ortasını işaret etti

Güncelleme:

Milyonlarca EYT'li heyecan içinde düzenlemenin Meclis'ten geçmesini beklerken, kulislerde konuşulan iddiaya göre AK Partili yetkililer EYT teklifinin yasalaşması için ocak ayı ortasını işaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin teknik çalışması biten EYT düzenlemesinin aralık ayının ilk haftasında Meclis'e sunulacağını açıklamıştı.

2 TORBA KANUN DAHA SUNULACAK

Ancak 5 Aralık'ta 12 gün sürecek bütçe mesaisine girecek Meclis'e, bütçe maratonu sonrası biri enerji, diğeri ekonomi olmak üzere 2 torba kanunun daha sunulacağı ifade ediliyor. Bu teklifler de yasalaştıktan sonra her bütçe sonrası olduğu gibi çalışmalara kısa bir ara verileceği biliniyor.

YASALAŞMASI OCAK AYI ORTASINI BULABİLİR

Gazete Duvar'ın haberine göre AK Partili bazı yetkililer yoğun gündem nedeniyle EYT teklifinin aralık ayı içinde Meclis'e sunulsa dahi görüşmelerinin yapılıp yasalaşmasının ocak ayı ortasını bulabileceğini belirtiyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

AK Parti EYT Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (16)

Mehmet Vatandaş:

Madem bunu yapacak gücümüz ve kaynağımız vardı bu güne kadar neyi beklediniz?? Ah seçim ah sen nelere kadirsin ama şunu iyi bilin vatandaş bunları yemiyor artık:))

147
51
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

herkes erken emeklilik ve yatma derdinde. dünya da hiç bir ülkede 50 yaşında emeklilik yok.

21
148
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

O dediğin ülkelerdeki çalışma koşulları da sende yok ama.. Bazıları hariç Memurlar için bir şey demiyorum ama işçilerin günlük haftalık çalışma saatlerinden, buna karşılık aldıkları ücret ve sosyal haklardan haberi var mı??

yanıt62
yanıt3
mehmet Yılmaz:

beyin tavan yapmış sende

yanıt18
yanıt0
HdhdAlaaddin Coşkun:

Usta senin yaşın kaç bir yazarmış yaşını,Neden emekçilere verilecek hak zoruna gidiyor.Bu millet sadak istemiyor yıllardır ellerinden alınan haklarını geri istiyor.bur çoğu 47 yaş ve üzeri yaştalar ortalama 49 yaş.bu yaş erkenmi.seninde eminimki ailenden mutlaka bir yakınında Eyt lidir.

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

eyt´li falan degilim ama eyt´lilere yapilan veya söylenenler beni bile biktirdi sürekli masada arkadaslatrla görüsüyoruz son asamada cok yakinda su tarihte geliyor gelebilr aciklamalari resmen eyt´li vatandasla asak gecmek oyalamaktan baska bir sey degildir tahminim bu oyalama secime bir iki ay öncesine kadar sürecek.

86
9
yanıtYanıtla
Bulent Besenk:

Ercan 4bin emekli maaşı alıp yatmakmi kardeş giriş katta 3500 kira veriyorum neyin yatmadı neyin kafasindasin yaşım 47 işe bile almıyorlar anlaşılan zoruna gidiyor ama gitmesin kardeş gitmesin

83
6
yanıtYanıtla
Ali Bilgin:

Secim kaybetsemde sizi emekli etmeyecegim diyorlardı çift dikis yapacaksıniz diyorlardı ne oldu şimdi ekonomimiz bunu kaldirmaz diyorlardı ne degisti simdi secim yaklaşinca kazanabilmek için her yolu feniyorlar kesenin agzini aciyorlar peki benim kaybolan altı yılımın maaşınıda vereceklermi

61
18
yanıtYanıtla
gecemavisi Bayraktar:

Aynen katılıyorum ben 5 yıl bekledim yaşımı fazladan beşyıl pirimde ödedim şimdi eyt çıkarıyorlar benim gibi olanların hakkı ödenmez mahşerde alıcam asıl orda çok lazım edicek

yanıt0
yanıt0
Doğuş:

Demekki kasımdan sonra ocak geliyor. Aralık ayına söz vermişlerdi.

54
15
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title