Haberler

Köklü Firma Genç Nesliyle Yatırımı Büyüttü ve Dünya Markası Olmak İçin Kolları Sıvadı

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Türkiye'nin köklü kimyasala üreticilerinden olan firmanın genç yöneticisi Hakan Hatipoğlu, 4 yıllık AR-GE çalışmalarından sonra çıkardıkları yeni ürün ile dünyada ses getirmek istediklerini söyledi.

Nazar Kimya firma sahibi Hakan Hatipoğlu, "Nazar Kimya bu sene 37. senesini kutluyor. Biz şirketimizde 2. nesil yönetici olarak çalışıp hizmet sunmanın gayreti içerisindeyiz. Tamamıyla bir aile şirketi. 37 yıldır tüm likit temizlik ürünlerini üreten bir firmayız." şeklinde konuştu.

"ÜRÜN GAMIMIZ OLDUKÇA GENİŞ"

Firma sahibi Hakan Hatipoğlu, "Ürün yelpazemizde 100'e yakın çeşit bulunuyor. Ana ürün grubumuz Arap sabunları ve çamasır suyu ürünleridir. Yaptığımız işlerde titiz, özenli ve temiz çalıştığımız için müşterilerimiz memnun kalır, bunu bize iletili ve bu da firma olarak bizi çok memnun eder." ifadelerini kullandı.

"YENİ ÜRÜNÜMÜZLE ÜLKEMİZE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ"

Hakan Hatipoğlu, "Yaklaşık 6 ay kadar önce Just Green Organik adlı ürünün piyasaya sunduk. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Ürünler tamamen doğal ve ekolojiktir. Yurt dışında bir çok sertifikaya sahiptir ve 4 senelik bir AR-GE çalışmanın sonucunda ortaya çıkmış bir üründür. Satışlar ve geri dönüşler çok güzel gidiyor. Bu ürünle beraber ülkemiz katma değerli ürün kazandırıp ihracat ağımızı büyütmek istiyoruz. Ürünlerimiz şu an bir çok noktada satılıyor, yakın zamanda internet üzerinden de satışlar başlayacak. Dünya da önemli noktalar ürünümüz boy gösterecek." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Hakan Hatipoğlu İşte İşimiz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title