Haberler
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'ndan kendisini makamına almayan TÜİK Başkanı'nın görevden alınmasına ilk yorum: Çöpe attılar

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer görevden alındı, yerine Erhan Çetinkaya atandı. Birkaç ay önce kendisini TÜİK binasına almayan Dinçer'le ilgili ne diyeceği merak konusu olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ilk tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Şahıs ve ailesi, TÜİK bürokratını anında çöpe attı" ifadelerine yer verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Kenan Tetik:

Şimdi mister Kemal derki beni içeri almadı diye gönderdiler yine alınmayacaksın bu bir bayrak yarışıdır gerçi senin gibi biri anlamaz yenildinde yenildin lakin hala duruyorsun

105
307
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

seni kapıdan içeri almayarak adam muamelesi yapmadıya buda sana yeter koltuk sevdalısı

66
152
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Kaldırdiyar-ı bekir:dan gazeller, ne diyon sen yigen

yanıt44
yanıt27
Demir Acer :

Çöpe attılar, cuk

169
41
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

aynen öle oldu direk çöp kovası :)))))))))

162
36
yanıtYanıtla
Halit Hacıalioğlu:

Kılıçdaroğlu nu içeri almadı diye Kötü adam dı Görevden alındı diye çöpe atılan altın oldu....

98
83
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

önce bu başkana düşmandı içeri almadi diye, şimdi dost oldu. niye? çünkü erdoğan görevden aldıya sahip çıkması lazım :))

61
115
yanıtYanıtla
Mustafa şimşek:

Hemen transfer et.

20
48
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Kılıçtaroğlu, Erdoğana muhalif musul başkonsolosu Öztürk yılmaza sahip çıktı, milletvekili yaptı. Her muhalife sahip çıkan kılıçtaroğlu yıldızları barışmayınca Öztürk yılmazı partiden ihraç etti. Biz millet olarak balık zekalıyız tez unutuveririz olayları. Kılıçtaroğlunun hayatını inceleseniz bunun gibi yüzlerce çelişki var. son can alıcı cümle amma hala bu adamın peşinde % gibi bir oy var. Adam 9 seçim kaybetmiş 10. seçime de bizim adayımız ol diyen bir kitle var.

2
5
yanıtYanıtla
Bayram karataş:

Titreyin İmamoğlu geliyor

3
2
yanıtYanıtla
BÜLENT ÖZTÜRK:

KARDEŞİM BU TÜİK BAŞKANI DENEN ZATI MUHTEREM HERKES GİBİ TARİH ÇÖPLÜĞÜNDEKİ YERİNİ ALDI.TARİH BÜROKRAT VE SİYASETÇİ ÇÖPLÜĞÜYLE DOLUDUR.

3
1
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Çok markette görürsünüz aç bitir mamulleri olur,açtığınız zaman bitirmelisiniz,yarına yada bir başka zamana bırakılmaz.Gıda sektöründe çok normal olan bu gibi olayların siyasi arenada yansımalarını yaşıyoruz.Günü kurtarma adına ağzı laf yapan onlarca kişi "olurya tutunurum,yaranırım" edasıyla ortalığa atlayıp sonucu,tıpkı aç bitir mamullerinde olduğu gibi bir başka güne ve zamana saklanamıyor.Eh yandaşlık ve kardaşlıkta bir yere kadarmış,anlayı verin gari....Teşpihte hata olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title