Haberler

Kayseri: Şirket Haberleri

Ünlü manken Didem Taslan, Rowenta Epllatör serisi yaz kreasyonunun tanıtımı için Kayseri'ye geldi. Ünlü manken tanıtım sonrası yaptığı açıklamada, tüm bayanların kick boks öğrenmesi gerektiğini tavsiye etti. Ünlü manken Taslan, ayrıca müzik piyasasındaki "Herkes sanatçı, şarkıcı olamaz" sözlerine de cevap verdi.

Ünlü manken Didem Taslan, Rowenta Epllatör serisi yaz kreasyonunun tanıtımı için Kayseri'ye geldi. Ünlü manken tanıtım sonrası yaptığı açıklamada, tüm bayanların kick boks öğrenmesi gerektiğini tavsiye etti. Ünlü manken Taslan, ayrıca müzik piyasasındaki "Herkes sanatçı, şarkıcı olamaz" sözlerine de cevap verdi.

Tefal Mağazası'nın Rowenta Epllatör yaz kreasyonu tanımı Kayseri Park AVM'de yapıldı. Tanıtıma ünlü manken Didem Taslan'ın yanı sıra Naide Dizdar ile Duygu Özgür de katıldı. 3 seans halinde gerçekleştirilen yaz kreasyonu tanıtımına bayanların yoğun ilgisi oldu.

Tanıtım sonrası ünlü manken Didem Taslan, İHA muhabirine yaptığı özel açıklamada, bayanları kick boks öğrenmeye davet etti. Ünlü manken Taslan, "Tefal Rowenta Epllatör serisinin yaz kreasyonunun tanıtımı için Kayseri'ye geldik. Kayseri tanıtım için 6. şehrimiz. Epilatör serisinin yeni ürününü tanıtmaya çalışıyoruz. Kick boksa ara verdikten sonra Tefal ile tanıtım için çalışmalara başladım. Bu yeni dönemde tanıtım ve oyunculuğuma devam edeceğim. Kick boks maçları sona erdiği için ara verdim. Ben kick boksu yakın dövüş olmasından dolayı çok isteyerek yapıyordum. Bu sporu bayanlara da tavsiye ediyorum. Kapkaç veya diğer her türlü saldırılar için, bayanlar bu sporu öğrendikten sonra kendilerini savunabilirler. Hiç bir spor kick boks gibi vücudu sıkı ve zinde yapmıyor. Biz bayanız diye kimse bu spordan kaçınmasın, aslında bayanlara daha çok gerekiyor. Ben de bu spor için özel hocalardan ders aldım. Sanırım Kayseri içinde bu spor için uygun yerler vardır. Kick boksa başladığımda herkes şaşırmıştı ama bir manken olarak örnek oldum. Ben bu anlamda bir ilki gerçekleştirdim. Kimsenin cesaret etmemiş olduğu bir sporu yapmış oldum" dedi.

Kick boksa sağlık nedeniyle ara verdiğini ifade eden ünlü manken Taslan, "Bir maç kazandıktan sonra sağlık problemim olduğu için doktorlarımın tavsiyesi üzerine kick boksa ara verdim. Ama ben yine örnek olduğumu düşünüyorum. Modellik yapıyorum, oyunculuk yapıyorum ve kimsenin tahmin etmediği bir adım atmış durumdayım. Ayaklarımda aşil tendon ve diz kapaklarımda şuan için bir sorunum var. Yüzme hariç şuan her spor yasak. Tedavim sürüyor. Sağlığım el verdiği sürece devam etmeyi düşünüyorum. Yeter ki bu çalışmalarım boşa gitmesin. Bayanlara da bu konuda kick boks öğrenmelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Ünlü manken Didem Taslan, müzik piyasasında dedikodulara neden olan "Herkes sanatçı olamaz, herkes şarkıcı olamaz" söylentilerini de sert dille eleştirdi. Ünlü manken Taslan, "Bir iş çok fazla gündemde olur, popüler olur. Tabiki basamak olarak atlamalar da oluyor. Yani kısaca herkesin yeteneği farklıdır, herkes istediğini yapabilir. Herkes her işi dener. Hiç bir dünya starı doğuştan star olmadı. Şansları ve başarıları doğrultusunda deneyebilirler. Bu konuda eleştiri kimseye kalmış değil. Çünkü sesi güzel olan dinlenir, oyunculuğu güzel olan izlenir. Sonuçta herkes kendini zamanla geliştirebilir. Herkes her mesleği dener, çünkü tüm bunlar yetenekle alakalıdır" şeklinde konuştu.

Ünlü manken Didem Taslan tanıtımın ardından Kayseri Mutfağı Restoran'da Kayseri yöresine ait içli köfte, yaprak sarması, su böreği, mantı ve yağlamanın tadına baktı. Manken Taslan Kayseri yemeklerini oldukça beğendiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title