Haberler

Kadın Kulüp Başkanına Destek

Ankara Balgat'ta Anadolu Gösteri Merkezi'nin İşletmeciliğini Yapan ve Özel Güvenlik Şirketi Sahibi Olan ve Aynı Zamanda Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanı da Olan Sevda Karaali Şireci, Takımının Seyircisi Önündeki İlk Maçında Çankırılı Kadınları Tribünlere Çekmeyi Başardı.

Ankara Balgat’ta Anadolu Gösteri Merkezi’nin işletmeciliğini yapan ve özel güvenlik şirketi sahibi olan ve aynı zamanda Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanı da olan Sevda Karaali Şireci, takımının seyircisi önündeki ilk maçında Çankırılı kadınları tribünlere çekmeyi başardı.

Yaklaşık 1.5 ay önce yönetimi devralan ve dünyanın profesyonel tek kulüp başkanı olma özelliğini de taşıyan Sevda Karaali Şireci yaptığı açıklamada, ilk hedefinin kadınları stada çekmek olduğunu belirterek, tüm Çankırılı erkekleri eşleriyle stada beklediğini söyledi. Başkan Şireci’nin çağrısı etkisini gösterdi ve Çankırılı kadın ve genç kızlar takımlarına destek vermek üzere tribünlere koştu. Kadın Başkan Şireci, 3 oyuncu dışında takımın tamamen yeni oyunculardan kurulu olduğunu ve uyum sürecinde olduğunu belirterek, “önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacak ve arzuladığımız sonuçları almaya başlayacak. Taraftarlarımızdan ve Çankırılı bayanlardan desteklerini artırarak bekliyorumö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title