Haberler

Dün indirim bugün zam! Motorin yeniden 23 liranın üzerine çıktı

Güncelleme:

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün motorine gelen 1 liralık indirimin ardından bugün de 82 kuruş zam geldi. Fiyat değişikliğinin ardından motorin yeniden 23 liranın üzerine çıktı.

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrolde dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor. Dün gece motorine yapılan 1 liralık indirimin ardından bu gece de zam geldi. Motorinin fiyatı 81 kuruş arttı.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?

Zammın ardından İstanbul'da motorinin litresi 23 lira 23 kuruşa yükseldi. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 23 lira 36 kuruşa çıktı.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Ersin Sayköse:

Resmen Millet ile alay ediyorlar,elbet bu lale devride bitecek.

67
8
yanıtYanıtla
KARGOCU:

İnsanlarla dalga geçiyorlar.

56
8
yanıtYanıtla
wred desd:

Ben böyle bı kriz ve hala destekleyen toplum gormedim

52
6
yanıtYanıtla
hüsnü yıldız:

Brent petrol düşünce indirim yok.biraz yükselsin hemen zam.az kaldı 2023 te bizde bu zamları değerlendireceğiz

46
1
yanıtYanıtla
Serdar Demirkol:

Bu haklı eleştirileri beyenmeyenler neyin kafasını yaşıyor. Zam çok mu hoşunuza gidiyor veya yanlış bir uygulama elestirilince zorunuza mi gidiyor.

28
2
yanıtYanıtla
HALİS ER:

yapacak bişey yok

1
27
yanıtYanıtla
mehmet acikgoz:

Önce indirim sonra bindirim.Bakan nebatide açıklama yapmış:akaryakıt fiyatları iniyor hakkımızı teslim edin demiş.fiyat indirimi sabah oldu.Akşama zam geldi.Sayin nebati hakkınızı teslim edeceğiz.10 ay kaldı.Vatandaşın dayanacak gücü kalmadı.Durum anlattığımız gibi toz pembe değil.bilin istedim.

23
1
yanıtYanıtla
Ariza Bay:

Zam yapcaniz indirim yapmayin indirim yaptiniz zam yapmayin bu ne beeee

14
1
yanıtYanıtla
ayh:

Dikis tutmuyor maalesef...

8
1
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Yav arkadaş, şu benzin ve motorin için akılınzda hangi fiyat var? Gönlünüzden geçen fiyatı belirleyin, siz de rahatlayın millet de rahatlasın.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title