Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 38 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 38 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 42 lira 90 kuruştan, Ankara'da ise 42 lira 32 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BU GECE YARISI OKKALI BİR ZAM DAHA GELİYOR

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 38 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 42 lira 90 kuruştan, Ankara'da ise 42 lira 32 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (21)

Cihan Başlı:

o 50liralık alan dayı ne oldu acaba

135
4
yanıtYanıtla
yavuz şenel:

Herhalde avcuna doldurduğu 50 liralık benzinle kafayı çekiyordur:)

yanıt4
yanıt0
Osman Tokgonul:

Ne oldu o şurada gaz bulduk , burada traktör mazotu (!) bulduk lafları ? Efendim ? Belamızı mı bulmuşuz ? O bulduklarımız belaymış ha ! Vallahi artık işimiz Allah'a kaldığından ben de : Bizim için ne hayırlıysa onu ver Allah'ım diyeceğim .

109
9
yanıtYanıtla
gunay yanug:

emekliler sizi bekliyoruz sadığa

86
11
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

300 liralık benzin istedim 7 litre verdiler ...Utanç verici aşağılayıcı bir durum

84
6
yanıtYanıtla
necdet:

Bence hükümet artık maaşa zam müjdesi vermesin. Emekliye memura her zamdan sonra misli ile mazottan benzinden çıkıyor. Ne zam alana ne de diğer vatandaşlara bir hayrı olmuyor

69
4
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

zaten keyfimiz yok

68
3
yanıtYanıtla
DENİZ KARA :

Ne ekersen onu biçersin....Ekenlere saygılarımızı iletiyoruz...

61
5
yanıtYanıtla
Abdullah :

Bunlar bizde hala keyif var zan ediyorlar olmayan keyif nasıl kaçsın

56
4
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Aeabayi sattim kapiya bir deve cektim vergi yok benzin yok cimenleri kesmeye gerek yok lastikci zaten lazim degil tamirhaneler avcunu yalar ohhh benden iyisi yok benzin mazot isterse 500 lira olsun umrumda degil

31
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title