Haberler

Bir sigara grubuna daha zam yapıldı! En ucuzu 60 TL, pahalısı 67 TL oldu

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinin ardından bir sigara grubuna daha zam geldi. P.M. grubu sigaralara 5 TL'nin üzerinde zam yapılırken, grubun en ucuz sigarasının fiyatı 60 TL, pahalısı ise 67 TL oldu.

Pazar günü gerçekleşen seçimlerin ardından bazı ürünlerde fiyat artışları yaşanacağı iddia edilmişti. Bu sabah itibarıyla bir sigara grubuna daha dev bir zam geldi.

GRUBUN EN UCUZ SİGARASI 60 TL OLDU

P.M. grubu sigaralara 5 TL'nin üzerinde zam gelirken, grubun en ucuz sigarası 60 TL'ye en pahalısı ise 67 TL'ye yükseldi. Fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağı ifade edildi. Hatırlanacağı üzere dün de J.T.İ. grubu sigaralara 9 liralık dev bir zam gelmiş, grubun en ucuz sigarasının fiyatı 58 lira olmuştu.

AKCİĞER KANSERİNİN EN YAYGIN SEBEPLERİNDEN BİRİ

Öte yandan; sigara kullanımı akciğer kanserinin en yaygın sebepleri arasında gösteriliyor. Sigara dumanının aktif içici dışındaki kişiler tarafından solunması olan "pasif içiciliğin" de akciğer kanseri riskini yüzde 24 oranında artırdığı belirtiliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Zam Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (27)

haksız mıyım:

depremle ülkenin bir bölgesi yerle bir oldu. 100 milyar dolardan fazla zarar verdi. eyt için 150 katrilyon para çıktı bütçeden. bunlar gerçek rakamlar. bu kadar yükü emin olun iskandinav ülkeleri bile zor kaldırır ki nüfusları bile bizim depremden zarar gören illerimiz kadar değil belki. o yüzden memuru, emeklisi vs. hepimiz bir süre idare edeceğiz. ama inşallah 2/3 sene displinden taviz verilmezse düzlüğe çıkılır

69
197
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sana ne desem bilmeki diyecek hiç bir şey bulamıyorum Allah ya seni yada beni ıslah etsin ama bu millete yaptığın yorumlarla çektirdiğin ızdıraba acıyorum yaptığın yorumlar bile sana isyan ediyor

yanıt60
yanıt20
tayfun öz:

ben normalde yorum yapmazdım haberlere son birkaç gündür peydah oldun buraya yorumlarını okuyunca başım ağrıyor. malum haber kanalı gibisin herşey günlük güneşlik ...

yanıt61
yanıt11
haksız mıyım:

sade...sen benden daha az yazmıyorsun bu bir. ayrıca ben fikrimi yazıyorum sen yine terbiyesizlikten başka bişey yapmıyorsun. eğer tahamülün yoksa farklı düşünenlere bence siz kendinize bakın. yok illa herkes bizim gibi düşünecek diyorsan ki buna da şaşırmam. çünkü 100 yıldır zihniyetiniz bu sizin, inkarcı ve kendinden olmayanı yok sayma...

yanıt29
yanıt51
ahmet polat:

Eyt 150 katrilyon yazmışsın. Detay verir misin? Çünkü katrilyonda 15 sıfır var. Sen de hala TL'den bir türlü 6 sıfırı atamayanlardan mısın?

yanıt32
yanıt14
Sencer:

Ona buna zam yapmak yerine zenginlerin vergi borcunu silmeyin

93
3
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Daha çok zam yapılmaşı lazım..Sigara kullanımında Dünya 1.cisiyiz..Bu kadar ucuza sigara sattırırsanız oluruz tabii..Çünkü kimsenin bütçesini acıtmıyor… Koy adam gibi vergiyi..3 -5 $ dan aşağı sigara kalmasın…Versinler aylık 5-6 bin lira sigara parası..

11
54
yanıtYanıtla
Cevap :

Aklı yok fikri var.

yanıt17
yanıt5
Temel Temel:

değişen ne ortalık kaçak tütün ve içki satıcısı doldu. 5 litresi 300 Tl ye viski satıyorlar. etrafınıza bir bakın.

yanıt6
yanıt2
ARSLANOĞLU Hakan:

Bu zam demek oluyor ki, açık tütün satışı daha çok artacak.

47
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title