Haberler

Benzin fiyatları uçunca İngiliz ailelerin çocuklar için almaya hazırlandığı karar tartışma yarattı

Güncelleme:

Dünya genelinde benzin fiyatlarının arttığı ülkelerden biri de İngiltere oldu. Ülkede ortalama benzin pompa fiyatının litre başına 1,48 sterlin, dizel fiyatının ise litre başına 1,51 sterlini aşarak tüm zamanların rekor seviyelerine ulaştı. Bu gelişmeden sonra servis ve araç benzin paralarını ödemekte zorlanan bazı ailelerin, çocuklarına evde eğitim vermeyi düşündükleri belirtildi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle dünya genelinde benzin ve motorin fiyatları arttı. Brent petroldeki düşüşün ardından birçok ülkede benzine zam gelse de fiyatlar birçok ülke ekonomisini derinden etkiledi.

İNGİLİZLER DE NASİBİNİ ALDI

Benzin fiyatlarının yükselmesinden nasibini alan ülkelerden biri de İngiltere oldu. İngiltere'de benzin pompa fiyatının litre başına 1,48 sterlin, dizel fiyatının ise litre başına 1,51 sterlini aşarak tüm zamanların rekor seviyelerine ulaştı.

KARA KARA DÜŞÜNMEYE BAŞLADILAR

Tarihlerinde böyle bir durumla karşılaşmayan İngilizler de artan petrol fiyatları karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Bazı ailelerin almaya hazırlandığı karar ise hem ülke hem de dünya gündeminde büyük yankı uyandırdı.

"EVDE EĞİTİM MODELİ" DÜŞÜNÜYORLAR

Araçlarının benzin ve çocuklarının servis parasını ödemekte zorlanan bazı ailelerin, çocuklarını okuldan alarak evde eğitim yöntemine geçmeye hazırlandıkları iddia edildi. Ailelerin bu hazırlığı başta eğitim çevreleri olmak üzere birçok kesimden tepki gördü.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Eğrioturdoğrukonuş:

ulen bu akp İngilterede de mi benzine zam yapmış ? troller şimdide dünyayı mı batırdınız ulen

11
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title