Haberler

Afyonkarahisar Belediyesi İşçilere Seyyanen Zam Yaptı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi, işçilere seyyanen zam yaparak en düşük işçi maaşını 16 bin TL'ye yükseltti. İşçiler, haberi bayram havasında karşıladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen işçilerin maaşına ek zam yaptı.

YÜNTAŞ ve AFBELSAN bünyesinde çalışan işçilere yapılan iyileştirme ile Afyonkarahisar Belediyesi'nde en düşük bekar işçi maaşı, net 16 bin lira oldu.

Belediye ile Hizmet-İş Sendikası Afyonkarahisar Şubesi arasında imzalanan ek protokolle YÜNTAŞ ve AFBELSAN bünyesinde çalışan personelin maaşlarına zam yapıldı.

Belediye önünde gerçekleşen ek protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, maaş zammının tüm mesai arkadaşlar için hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin büyük ve huzurlu bir aile olduğunu belirten Zeybek, şöyle devam etti:

"Sizlere özellikle mesai arkadaşlarım diye sesleniyorum. Bizler de sizler de güzel Afyon'umuza nasıl daha fazla hizmet edebiliriz diye gece gündüz demeden çalışıyoruz. İller Bankasından 300 bin nüfuslu Afyonkarahisar'a ayrılan hisseden maaşları alıyoruz. Ailemize helal rızık götürme peşindeyiz. Büyük gayret sarf ediyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Kılı kırk yararak bu gelen ödeneği israf etmeden kullanmaya çalışıyoruz. Sizleri yok farz edemezdik. Asgari ücret belirlendi, farklarını verdik. Şimdi de ek protokol yapalım istedik. Protokol neticesinde 15 bin 500 lira olarak karara vardık ve ben de buradan bu rakamı 16 bin lira olarak açıklıyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Hizmet İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş, Hak İş Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Gürbüz, Öz Taşıma İş Sendikası Afyonkarahisar İl Başkanı Emrah Örk, Hizmet İş Sendikası Şube Başkan Yardımcıları Ceylan Evsen ve Selçuk Turmuş ile birlikte Zeybek ek protokole imza attı.

Protokolün imzalanmasının ardından belediye işçileri, Zeybek'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Afyonkarahisar Belediyesi Zam Belediye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title