Haberler

4 Adet Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek

Niğde İl Özel İdaresi, 4 adet ruhsatlı jeotermal alanı 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı Niğde İl Özel İdaresi, 4 adet ruhsatlı jeotermal alanı 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı.

Niğde İl Özel İdaresi, 4 adet ruhsatlı jeotermal alanı 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı Niğde İl Özel İdaresi, 4 adet ruhsatlı jeotermal alanı 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. İhale için son teklif verme günü 2 Ekim olacak.

Niğde İl Özel İdaresi, ruhsatlı jeotermal alan ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 4 adet ruhsatlı jeotermal alanın ihale edilmesi açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Niğde İl Özel İdaresi, Niğde'de bulunan jeotermal alanları ihale edecek. Buna göre, Niğde Çiftlik ilçesi, Sultanpınar ve Kitreli Köyü ile Niğde Merkez ilçesi Kömürcü ve Ağaçaşar Köyü'nde ihale edilecek alanlar için tahmini bedeller 15 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 450 TL oldu. Ruhsatlı jeotermal alanların ihalesine katılmak için son teklif verme tarihi 2 Ekim olarak kaydedildi. İhale saati ise, en erken 10.30'da başlayıp, 5'er dakika aralarla gerçekleştirilecek. İhale İl Özel İdaresi İl Genel Meclis binasında bulunan İl Encümen Toplantı Salonunda İl Encümeni tarafından yapılacak. İhale ile ilgili şartname ve diğer evraklar mesai saatleri içerisinde 100 TL karşılığında satın alınabilecek. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title