Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Cibuti'de Altyapı ve Ekipman Bakanı ile Görüştü

Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cibuti'de resmi temaslarını sürdürerek Cibuti Altyapı ve Ekipman Bakanı Hassan Houmed Mohamed ile bir araya geldi. Görüşmede, altyapı yatırımlarının artmasıyla Türkiye ile Cibuti arasında yapılacak iş birliği imkanları ve projeleri ele alındı.

Cibuti'de resmi temaslarını sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cibuti Altyapı ve Ekipman Bakanı Hassan Houmed Mohamed ile görüştü.

Uraloğlu, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Cibuti Altyapı ve Ekipman Bakanı Sayın Hassan Houmed Mohamed ile bir araya geldik. Görüşmemizde, altyapı yatırımlarının artmasıyla Cibuti'nin gelişmişlik ve modernizasyon sürecinde Türkiye ile yapılabilecek iş birliği imkanlarını ve projeleri ele aldık. Ülkemiz için, Cibuti'nin ticari ve ekonomik boyutunun ötesinde bir manası daha var; o da 400 yıllık kardeşlik ve dostluk bağımızın güçlenmesidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Türkiye Cibuti Ulaşım Politika Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title