Haberler

Ölmeden Önce Kızına Yazdığı Mektup 15 Yıl Sonra Kitapçıda Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ölmek üzere olduğunu bilen bir annenin kızına yazdığı veda mektubu, 15 yıl sonra ikinci el bir kitapçıda ortaya çıktı.

Ölmek üzere olduğunu bilen bir anne, kızına yazdığı veda mektubunu bir fotoğraf ile birlikte zarf içine koyarak kızının masal kitaplarından birinin arasında sakladı. 15 yıl sonra o zarf, ikinci el bir kitapçıda ortaya çıktı.

FOTOĞRAFTAKİ KIZI BULMAYA ÇALIŞIYOR

İngiltere'nin Durham kentinde Bondgate Books Kitabevi'nin sahibi Gordon Draper, depoda bulunan eski kitapları karıştırırken bir zarfa rastladığını ve içinden çıkan mektubu okuduğunda gözyaşlarını tutamadığını söyledi. Adı belirtilmeyen ve ölümcül bir hastalığı olduğu anlaşılan kadının "Hazinem" diye seslendiği küçük kızı Bethany'ye yazdığı mektupta, hasta olduğunu ancak iyileşemediği için cennete giderek onu gökyüzünden izlemeye devam edeceğini yazıyor. Mektubu "Beni hiçbir zaman unutma çünkü ben senin hep annen kalacağım." sözleriyle bitiren kadın, kızı Bethany'ye Rosie adlı birine de iyi bakmasını tembih etmiş. Zarfı bulan Draper, annesinin yazdığı mektubu teslim etmek için bahsi geçen ve zarfın içerisinden çıkan fotoğraftaki çocuk olduğu düşünülen Bethany adlı kızı bulmaya çalışıyor.

Veda mektubunu okuduğunda gözyaşlarını tutamayan kitabevinin sahibi Gordon Draper, şimdi zarfın içinden çıkan fotoğraftaki kızı arıyor. Depoda mektubu tesadüfen bulunan kadının kimliği bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title