Haberler

İtalya'dan Kaddafi'ye Gözdağı

Güncelleme:

"Politik İlişkilerin Sürekliliğinin de Bir Limiti Var" Diyerek, Kaddafi'ye Gözdağı Verdi.

İTALYA Dışişleri Bakanı Franco Frattini, Temsilcier Meclisi'nde Libya'daki olaylar ve İtalya'ya etkilerini değerlendiren bir konuşma yaptı.Bakan Frattini İtalya Hükümeti'nin Libya yönetiminin ülkede dükülen kanı bir an önce durdurması çağrısında bulunduğunu belirtip, "Politik ilişkilerin sürekliliğinin de bir limiti var" diyerek, Kaddafi'ye gözdağı verdi.

Bakan Franco Frattini, "İtalya geçmişte Libya için yapması gereken her şeyi yaptı. Bugün de yapılması gerekeni yapıyoruz. Ancak bugün olanlar karşısında, sesimizi yükseltip, bir limit olduğunu hatırlatmalıyız. Politik ilişkilerin sürekliliğinin de bir limiti var " dedi.

Frattini, "Libya'daki durum fazlasıyla mühim. Kaddafi'nin konuşmasından anlaşılan, halkına şiddet uygulaması, saldırıları ülkenin farklı bölgelerinde, sivil savaş koşulları oluşturuyor. Ölüm timlerinin vur-kaç saldırıları da bu durumu destekliyor. ülkenin farklı bölgelerinde, sivil savaş koşulları oluşturuyor. İtalya Hükümetin kan dökümünün bir an önce durdurulması çağrısında bulunuyor" diye konuştu. Bakan Frattini ayrıca, Arap medyasının

"1000 kişi öldü" yönündeki haberlerini inanılır bulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title