Haberler

Filistinlilere Lağım Suyu

Batı Şeria'daki Yahudi Yerleşim Birimiminde Yaşayanlar, Filistinlilerin İçme Suyu Borusunu Kesip, Lağım Suyu Gönderdiler.

Batı Şeria'daki yahudi yerleşim birimiminde yaşayanlar, Filistinlilerin içme suyu borusunu kesip, lağım suyu gönderdiler.

Batı Şeria'daki Elon Moreh Yahudi yerleşim birimiminde yaşayanlar, Filistinlilere içme suyu taşıyan boruyu kesip, yüzme havuzunu doldurdular. Lağım suyunu ise Filistinlilere yolladılar.

Batı Şeria'da Nablus'un doğusundaki Dair Al-Hatab köyünde yaşayan Filistinlilere içme suyu taşıyan su borusunu kesen Elon Moreh Yahudi yerleşimcileri, buradan akan suyu havuza aktardılar. Burada çocukların çişini ve zaman zaman da kakasını yaptığı su, Filistinlilere gönderildi. 

Bu duruma tepki gösteren Filistinlilerden birisi olan belediye başkanı Ja’far Shtaiyeh, "Elon Moreh'deki yetrleşimciler bizim topraklarımızda, buranın gerçek sahipleriymiş gibi davranıyorlar" diye tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title