Haberler

Dünya Şampiyonu Khabib Nurmagomedov: Muhammed Salah'a Hayranım Ancak Kendisiyle Henüz Tanışmadım

Güncelleme:

Dünya şampiyonu dövüşçü Khabib Nurmagomedov, "Muhammed Salah'a hayranım ancak kendisiyle henüz tanışmadım. Allah bizim yanımızda, ben böyle hissediyorum." dedi.

Conor McGregor karşısında aldığı zaferle adını bir kez daha dünyaya duyuran Khabib Nurmagomedov, verdiği röportajında futbol dünyasından Salah ile ilgili konuştu. Liverpool'un müslüman oyuncusu Muhammed Salah'tan övgü dolu sözlerle bahseden Khabib Nurmagomedov, Mısırlı yıldıza hayran olduğunu dile getirdi.

"ALLAH BİZİM YANIMIZDA"

Nurmagomedov, Salah gibi insanlara dünyanın ihtiyacı olduğunu söylerken ''Salah ile tanışmadım ama onu yakından takip ediyorum. Çok iyi bir futbolcu. Bizim kültürümüzü, ahlakımızı dünyanın geri kalanına anlatabilmemiz için onun gibi birçok insana ihtiyacımız var. Sıfırdan bugünlere geldi çünkü her zaman disiplinli ve ahlaklıydı. Allah bizim yanımızda, ben böyle hissediyorum. Yeni jenerasyonun Muhammed Salah'tan öğreneceği çok şey var. O gerçek bir idol. Ona hayranım'' ifadelerini kullandı.

Dünya Şampiyonu Khabib Nurmagomedov: Muhammed Salah'a Hayranım Ancak Kendisiyle Henüz Tanışmadım

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Sivas:

Allah sanki yalnız senin ne denyoymuşun yahu bırakın şu bölücü konuşmaları hadi şimdi kazandın Allah yanındadır kaybetsen Allah yanında olmayacakmış bu ne beyindir anlamış deyişim sahtekar sende.

6
15
yanıtYanıtla
.........:

adamın söylediklerinden anladığın bu mu

yanıt0
yanıt0
isim:

bu insanları anlamıyorum kendileri çıkarıp kendileri inandığı şeye herkesin inanmalarını bekliyorlar. inanmazsan da kavga dövüş işte o gece islam inancına hakaret edende hatalı buda hatalı. oturup neyi anlatacaksın islama hakaret edene sen bile daha neye inandığını bilmiyorsun. gerçekten inansaydın. kışkırtmalara gelmezdin.

5
9
yanıtYanıtla
.......:

sen neye inanıyorsun misal materyalizme inanıyorsan bunu kanıtlayabiliyor musun bir madde patladı ve evren oluştu bu sana komik gelmiyor mu hadi diyelim ki öyle oldu peki o madde nedir nasıl hiçlik varken ortaya çıktı bunların cevabını verebiliyor musun eminim tüm ateistler gibi sende cevapsız kalıyorsun o yüzden her şeyi biliyormuş havalarını bir kenara bırakın çünkü hiçbir şey bilmiyorsunuz

yanıt3
yanıt1
mert:

ISIM:::en ismini yazamiyacak kadrami müslümansin genismideli

yanıt3
yanıt0
isime:

dediğin şeyi gayet iyi anladım isim kardeş ama bir yanlışın var bir insan ne inancına sahip olursa olsun inandığı şeyin doğru olduğuna inanıyorsa bunu savunup insanlarında bu doğruya gelmesini istemesi gayet doğaldır ve böyle olması beklenir ha bu sana göre doğru değildir o senin bileceğin iş. inanmayana kavga dövüş demişsin bunu ancak dinden anlamayan yapar herkes istediği şeye inanmakta özgür hesap Allah a kalmış insan sadece tebliğ yapabilir

yanıt3
yanıt0
zzz:

müslümanları kimse ayırmaz

7
0
yanıtYanıtla
ÎNANÇ SAMÎMÎYETÎ:

KHABÎB, keşke Onur duyduğu güzel Inancının sembolü olan yumruğunu ukalâ kıskanç yorumculara ve Înanca hakaret edenlerin suratına sert şekilde vursaydı !

6
0
yanıtYanıtla
Tekirdagin Uzumue Guzel Oluyor Sagligina Abiler:

Amman Arda Burak Emre Volkan dan uzak dur.Seni hafif kiyafetli Havva Ana kiyafetli hatunlarin yanina Göturuerler.Cim, Sahadan Dosekli Sahaya.

4
0
yanıtYanıtla
bbztt:

rolünü büyütme mütevazılık iyidir

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title