Haberler

Dorukhan Toköz transferi bitti! 10 milyon euroya el sıkışıldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dorukhan Toköz'ün transferi için Udinese ile anlaştığı iddia edildi.

Udinese'nin Beşiktaş ile Dorukhan Toköz transferi için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan haberde; Udinese'nin Beşiktaş'ı 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek anlaşmaya vardığı belirtildi. Becao transferini açıklayan Udinese'nin, kısa süre içerisinde Dorukhan Toköz'ü de resmen duyuracağı bilgisi verildi.

Udineseli yetkililerin, uzun süredir İstanbul'da Beşiktaş ile sıkı pazarlık halinde olduğu ve nihayetinde bu işi olumlu sonuçlandırdıkları vurgulandı.

150 bin euroya Beşiktaş'a transfer olan başarılı orta saha geçen sezon 25 maçta 3 gol, 3 asist kaydetmişti.

MENAJERİ UDINESE'Yİ DOĞRULAMIŞTI

Dorukhan'ın menajeri Necdet Ergezen, geçtiğimiz günlerde Udinese'nin teklifini doğrulamış ve "Dorukhan şu ana dek sadece İtalyan kulüplerinin radarında. Udinese'nin 7 milyon euro'luk bir teklifi var ve buna 1 milyon euro da performans bonusu ekliyorlar. Beşiktaş, bu teklifi yeterli bulmadı. Biz de bulmadık. Dorukhan'ın ederini bulması halinde bir kulübe satılabileceğini düşünüyorum." sözlerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

La Gazzetta dello Sport Dorukhan Toköz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

TÜRBÜN:

ELİYF ELMASIN 15 İSTENDİĞİ YERDE DORUKHAN 30 EDER.

26
3
yanıtYanıtla
kamucu:

o zaman yusuf la abduş un 50 şer milyon etmesi lazım

yanıt7
yanıt2
TS:

Ozaman Yusuf Yazici ve Abdülkadir Ömür her biri 70 Milyon eder kardes. ucmayin

yanıt2
yanıt1
baya:

ne çılgını. elif elmas denen maldan çok daha kaliteli ve üstün oyuncu onun en az 2 katı etmesi lazım bunun

7
1
yanıtYanıtla
De gayri:

Dorukhan, Yusuf, A. Kadir, Barcilonada vaya avrupanın sıradan bir takımında olsalar evet değerleri 30-35 milyon ama Türkiyede oldukları için çok bulunuyor, malesef

7
1
yanıtYanıtla
Almanya:

Dorukhan tas patlasa 7 milyon eder. Oda gercekten ve gercekten alacak takim biraz saf olursa. Eljif Elmasta ne buluyorlar anlamadim gitti. Yani ya biz futbolu bilmiyoruz yada sadece bi sisirme var. Ne güzel bi calim. ne sürat ne sut ne Dribbling ne kafa topu ne friki aga hic birsey göremedik. Yusuf ve Abdülkadir sadece yusuf ve Abdülkadirde gercekten gözle görülür bi yetenek var maclari izleyenler Bilir. Evet inisli cikisli olabiliyorlar ama buda yaslarina bagli. Bence bu iki Topcu en degerliler

yanıt2
yanıt4
Blade:

Besiktas son 3 senedir , kotu futbolcularin maaslarini odeyebilmek icin iyileri satiyor , Cenk ,Marcelo ,Tosic, Dorukhan ...

6
0
yanıtYanıtla
S.şahin:

İyide altyapıdan yetişen bu gençlerden kuracağınız kadroya, kaliteli yabancı takviyesi ile kurulacak takımla başarı gelir, , İstikbal vaad eden bu çocukları satıp aldığınız paraları bakalım hangi döküntülere ve menajerlerine fazlalarıyla bereceksiniz.

4
0
yanıtYanıtla
fatih:

güzel para

2
0
yanıtYanıtla
pizzaci-türko:

cengiz iyi isler yapinca türkiye piyasasini canlandirdi italyanlar

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title