Haberler

Devleri karşı karşıya getiren Emre Akbaba için Efecan Karaca'dan çarpıcı itiraf: Fenerbahçe'yi duyunca üzüldü

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor forması giyerken hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Emre Akbaba için eski takım arkadaşı Efecan Karaca çarpıcı açıklamalarda bulundu. Efecan, Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşıldığını duyduğu zaman moralinin bozulduğunu söyledi.

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca, eski takım arkadaşı Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili Sözcü Gazetesi'ne dikkat çeken ifadelerde bulundu. O dönem Fenerbahçe'nin de Emre'yi transfer etmek istediğini belirten Efecan, eski takım arkadaşının sarı lacivertli kulübün adını duyunca moralinin bozulduğunu dile getirdi.

"BEN FENERBAHÇE'YE GİTMEK İSTEMİYORUM"

Emre Akbaba'nın gerçek bir Galatasaraylı olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Transfer sürecinde idmana çıktık. Genel menajer sahaya geldi. 'Fenerbahçe ile anlaştık Emre' dedi. Biz onu alkışlayıp uğurlarken bu sözleri duyduktan sonra morali bozuldu. Hiç yüzü gülmedi. İdmandan sonra 'Ne oldu' dedim, 'Ben Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum. Galatasaray'a gitmek istiyorum' dedi" diye konuştu.

Devleri karşı karşıya getiren Emre Akbaba için çarpıcı itiraf: F.Bahçe'yi duyunca üzüldüEmre Akbaba ve Efecan Karaca

"FENERBAHÇE'DEN SONRA GALATASARAY DEVREYE GİRDİ"

Efecan, "Ondan sonra Galatasaray devreye girdi. Alanyaspor'un istediği bonservisi verip anlaştılar. Büyük fedakârlıklar yaptı hem maddi olarak hem manevi olarak. Kimse bunları bilmiyor. Gerçek bir Galatasaraylı diyebilirim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Emre Akbaba Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (7)

Seyyar kapakçı:

Aziz bu transferi bitirmisti ali koc sirf gs ge sempatik gozukmek icin yol verdi bu transfere bu islerde her zaman para konusur money talks yani parayi ver istersen pogba yi al gerisi hikaye yok seviyomus sevmiyormus

4
5
yanıtYanıtla
GS AŞIGI:

HADİ LAN ORADAN SELÇUK İNAN''DA AYNISINI YAPMIŞTI PARA SADECE SENİN KAREKTERİNDEKİLER İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYO

yanıt1
yanıt0
emre akbaba:

EYW KARDEŞLERİM

3
5
yanıtYanıtla
dr kemal:

Emre nin ne adamlığına , ne Galatasraylığına kimse laf edemez. öbür karektersizler gibi Fenerbahçe ye gidip tonla para kazanıp yatadabilirdi. Bu herkes için hayırlısı oldu. çok çok daha iyi olarak dönecek. .

4
3
yanıtYanıtla
kim:

emre adamdır adam efecan geliştirmeye devam et seni de alcaz evlat

3
3
yanıtYanıtla
Efecan:

Yasimdan haberin yok heralde evlat

yanıt0
yanıt0
Gs:

Adam otuz yasinda

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title