Haberler

Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadığını söyleyen Elisa Panicis, çırılçıplak poz verdi

Güncelleme:

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile EURO 2016 sonrası aşk yaşadığını söyleyen İtalyan model Elisa Panicis, Instagram hesabından çırılçıplak bir poz paylaştı.

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadığını söyleyen İtalyan model Elisa Panicis'ın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Güzel modelin kişisel Instagram hesabından paylaştığı çırılçıplak pozuna takipçileri büyük ilgi gösterdi. Paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadığını söyleyen Elisa Panicis, çırılçıplak poz verdi

IBIZA'DA TATİL YAPTILAR

İtalyan model Elisa Panicis, Portekiz'in şampiyon olduğu EURO 2016'nın sonrasında Cristiano Ronaldo ile Ibiza'da tatil yaptıklatını ve yıldız futbolcuyla aşk yaşadıklarını söylemişti.

Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadığını söyleyen Elisa Panicis, çırılçıplak poz verdi

Cristiano Ronaldo ile aşk yaşadığını söyleyen Elisa Panicis, çırılçıplak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
500

Yorumlar (17)

Aklını gösteren yok. Zaten aklı yok...:

Kadının en güzel süsü aklı samimiyeti dürüstlüğü vefası sadakatidir. Asil kişilikli olmayan herkes gibi kitlevi olan kadın basit ucuz kadındır. Zaten tek yapabildikleri '' al bak burada etim var'' oluyor. 2 gün sonra o et ya hastalanıyor yada mezarın altında çürüyüp gidiyor. Ama O içinde ki ruh eğer Güzel meziyetlerle bezenmişse o asla yokolmaz.

52
3
yanıtYanıtla
dayii:

digelmiyo heralde dayi, ondan felsefeye sudokuna vurmusun kendini..

yanıt0
yanıt0
hakikat:

bu kadın nerede, bizim organik göbekli selülitli yağlı türk kadınları nerede

12
39
yanıtYanıtla
ceyd:

bi kendinize baksanız. . :)

yanıt23
yanıt6
Nirvana:

Şark kadınları çoğunlukla kapandıkları için kendilerine bakmaları gerekmiyor . zaten kocaları da onlara pek bakmıyor . İkinci karıyı alıyor . O da eskiyince 3. yü alır

yanıt6
yanıt9
ceyda hanimaa:

biz kendimize ne bakcaz affedersin. kadinlar kendine baktirtmasi lazim. yoksa erkek kacar baska kadina gider..

yanıt0
yanıt0
REİS:

TAM BANA GÖREYMIŞ BENİM BOY 1. 90 KIZIN BOYUDA 1. 85 VAR TENCRE TUVARLANMIŞ KAPAKĞINI BULMUŞ DERLER

7
38
yanıtYanıtla
Memo:

Ronaldo ile ask yasiyormus karninin agrisi Askmi parami? Ronaldo parasiyla ask satin Alamaz baska seyler yapar Milleti Bu gereksiz seylerlen mesgul etmeyin Siz hic allah korkusu yokmu

27
10
yanıtYanıtla
Garip:

Yazık domuz ve benzeri hayvanlardan kurban olmadığı gibi bu hayvandan da kurban bile olmaz. Kıymetini etinden götünden olanın kıymetine ancak TÜKÜRÜLÜR.

21
7
yanıtYanıtla
BERG:

sen ne anlarsın

yanıt2
yanıt3
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title