Haberler

Coinler neden düşüyor, yükselecek mi? Coinler neden düştü?

Son dönemlerin en çok konuşulan kripto para piyasalarının neden düşüşe geçtiği merak konusu oldu. Peki, Coinler neden düşüyor, yükselecek mi? Coinler neden düştü?

SpaceX'in kurucu Elon Musk'un Twitter üzerinden yaptığı açıklama birçok kripto para kullanıcısını endişeye düşürdü. Ekonomi piyasasını yakından takip eden yatırımcılar Doge, Bitcoin, Ethereum ne zaman yükseleceğini araştırmaya başladı.

BİTCOİNLER NEDEN DÜŞÜYOR?

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Elon Musk'un açıklamaları Bitcoin piyasasına yön vermeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden bir kullanıcı "Bitcoin yatırımcıları, Tesla'nın elinde kalan BTC'leri sattığını görünce kendilerini tokatlayacak. Elon Musk'a yöneltilen nefret düşünüldüğünde, onunu suçlayamam" şeklinde yorum yaptı.

Takipçisinden gelen yoruma Musk ise "Aynen" yanıtını verdi. Ancak bu cevabı, yanlış algılanan Musk, "Konuyu netleştirmek gerekirse Tesla, Bitcoinlerini satmadı" ifadelerini kullanarak yeni bir açıklama yaptı.

BİTCOİNLERİN DÜŞMESİNE NEDEN OLAN İKİ TEZ

Öte yandan Bitcoinlerin düşüş sebebi olarak iki yeni tez öne sürüldü. Bunlardan biri borsalara yüklü Bitcoin girişleri ve Çin'in yasak koyduğu iddiası.

Geçtiğimiz gün Reuters'un haberinde yer ala bilgiye göre, Çin'in finans ve ödeme kuruluşlarının kripto parayla ilgili iş yapmasını yasakladığını yazdı. Bu haberin yayılması ile Bitcoin'lerin düşüşüne neden olduğu düşünüldü. Aynı zamanda son veriler, 1.1 milyon adresteki tüm coin'lerin satıldığını gösteriyor. Bu kapsamda borsalara çok sayıda bitccoin girişleri de paniğe neden olurken, yaşanan düşüşe sebep olduğu düşünülüyor.

Ekonomi piyasasında yaşanan son düşüşler Bitcoinleri etkilerken, Doge, Bitcoin, Ethereum'un ne zaman yükselişe geçeceği araştırılıyor. Kripto piyasasında yaşanan düşüşten etkilenen en çok etkilenen Ethereum ise, 19 Mayıs itibariyle yüzde 15 bir daralmayla şu an için 3 bin doların altında bulunuyor. Bitcoin, bugün itibarıyla %13,12 azalışla $39.524,26 seviyesinde bulunuyor. Dogecoin, bugün itibarıyla %17,18 azalışa geçti.

Diğer yandan ise kripto para piyasalarında yaşanan bu ani düşüşlerin ne zaman yükseleceği net olarak bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title