Haberler

CHP Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Derbi Planını Açıkladı!

Güncelleme:

CHP Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Pazar gününe kadar mazbatasını alması halinde Ülker Stadında Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyeceğini açıkladı.

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alırsa Fenerbahçe-Galatasaray derbisini statta takip edecek.

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, KRT TV'ye konuştu. Karabat, "Ekrem İmamoğlu ile bir plan yaptık. Eğer Pazar gününe kadar mazbatasını alırsa Fenerbahçe-Galatasaray derbisini statta izleyecek." dedi.

CHP Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Derbi Planını Açıkladı!

İmamoğlu, seçimlerden önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirmişti.

CHP Milletvekili Özgür Karabat, Ekrem İmamoğlu'nun Derbi Planını Açıkladı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ekrem İmamoğlu Özgür Karabat İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (99)

misafir:

ben imamogluna oy vermedim, egri oturalim ama dogru konusalim, egerki bu kadar oy farkiyla diger aday kazanmis olsaydi, mazbatasini cooookdan almisti, yöneticiler adil davranmali. bu dünyanin öbür dünyasida var

67
6
yanıtYanıtla
misafir:

nelan babasihirt

yanıt2
yanıt1
Derya:

Bende akp ye oy verdim. Ama tekrar seçim olursa oyum İmamoğlu’na.

47
20
yanıtYanıtla
İttifak:

Ben ekonomik gidişata rağmen ikamesi olmadığını düşündüğümden oyumu AK Partiye vermiştim ama seçimin İstanbul da bu kadar uzatılmasına, zamanında seçmen kontrolü yapılmayıp kaybedince veryansın edilmesine ve maalesef seçmenle alay edilerek demokratik seçimin itibarsızlaştırılması nedeniyle çok kızgınım. Milyonlarca liralık seçim giderinin hesabını kim verecek?! Bundan sonra oyum İmamoğlu’na. Haksızlık karşısında sessiz kalamam.

40
24
yanıtYanıtla
Hakan şahiner:

İnşallah alırsın mazbatanı bu ak hırsızlar sana kumpas kurmazlar

34
24
yanıtYanıtla
Başkanlık sistemi Türkiye ye uymuyor:

Demokrasi daha fazla yara almadan Ekrem İmamoğlu na mazbatası verilmeli. . . .

36
19
yanıtYanıtla
demokrasiyi özledik doğrusu:

Bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu dışında birini başkan kabul etmiyoruz. . .

40
14
yanıtYanıtla
hak:

FERT sen ne yiyip içiyosun olum babanın tarlasımı burası oyu alıcaksın başkan olucaksın oy almadan başkan olamassın kafayı yediniz iyice

yanıt0
yanıt0
Karaca:

Adam çok tehlikeli. Kemal i aratır gibime geliyor. Provokasyona açık kitlelerin üzerine oynuyor.... Spora siyaset bulaştırarak karğaşaya gidecek olan yolu yapma niyeti var gibi..

17
37
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Siyasetede din karistirdilar. Noldu? Senin gibi koyunlarin kör gözü, onu gormuyorda, bu olayi nasil uyduruyon. Buna nedemeli?

yanıt15
yanıt6
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title